Modrá v kurzu: Které slavné celebrity letos oblékly barvu roku 2020?

Modrá v kurzu: Které slavné celebrity letos oblékly barvu roku 2020?
Zdroj: instagram.com/karliekloss
I Meghan Markle modrou letos oblékla již několikrát.
Gwyneth Paltrow ve světle modré barvě doslova září.Teri Hatcher nedávno oblékla slušivý modrý svetřík.
Amanda Holden na ulici zářila ve světle modrých šatech.
+ 3 fotky+ 4 fotky

Modrá je zkrátka dobrá. Touhle trendy barvou se nechaly inspirovat i zahraniční celebrity. Některé z nich oblékly oficiální barvu roku 2020, a staly se tak doslova módními ikonami. Které slavné dámy nedají bez modré ani ránu?

Tereza Endrštová
Tereza Endrštová 27. 07. 2020 15:11

Modrá barva letos boduje. A jsou si toho vědomy i celebrity, které jí bez váhání zařadily do svého šatníku v mnoha odstínech a kombinacích. Pojďte se nechat inspirovat jejich módním stylem v modré.

Modrá je letos v kurzu

Modrá byla zvolena oficiální barvou roku a není se čemu divit. Má totiž mnoho barevných odstínů a kombinovat ji můžete prakticky s čímkoliv. Každý si tak hravě najde odstín modré vhodný právě pro sebe, který mu bude s jistotou slušet. Navíc nezáleží ani na typu postavy nebo na věku. Obléknout ji můžete ať vám je dvacet nebo šedesát a stále budete trendy. Výhodou jsou i uklidňující schopnosti modré. Takže pokud ji zařadíte do svého šatníku, můžete si být jistá, že budete mít hned lepší náladu.

Celebrity modré fandí

Amanda Holden, vévodkyně Meghan Markle a další slavné celebrity letos nosí modrou. Všechny tyto slavné dámy tak dokazují, že je tohle léto barva opravdu v kurzu a hodí se pro každou příležitost, nehledě na věk nebo typ postavy. Oblékají si ji na procházky městskými ulicemi i při pracovních příležitostech. Zatímco Amanda Holden sází především na zajímavé letní modré šaty, Teri Hatcher zase na tmavě modrý slušivý svetřík. Dokazují tak, že modrou barvu můžete předvést na libovolných kouscích z vašeho šatníku a budete vždy za hvězdu.

Jak ji kombinovat?

Stejně jako celebrity, můžete i vy modrou různě a zajímavě kombinovat. Frčí vzory s kytičkami, kombinace modré a bílé nebo přímo námořnické proužky. Pokud chcete být za něžnou vílu, oblečte si světle modré šaty, jestli máte naopak ráda vzory, oblečte si třeba tmavě modrou halenku s kytičkami. I výběr správného odstínu nebo modrého vzoru zvládají slavné dámy na jedničku. Navíc královsky a tmavě modrá sluší dámám každého věku, což dokazují třeba Gwyneth Paltrow nebo Meryl Streep, které letos oblékají tento odstín téměř pro každou příležitost.

Slavné dámy, které nosí modrou…

Vendula Pizingerová promluvila o těhotenství ve 48 letech: Lidé mi přáli postižené dítě a smrt

Vendula Pizingerová promluvila o těhotenství ve 48 letech: Lidé mi přáli postižené dítě a smrt

Související články

Další články