Jennifer Aniston, Teri Hatcher, Monica Belluci: Tipy slavných krásek, jak být šik i po padesátce

Jennifer Aniston, Teri Hatcher, Monica Belluci: Tipy slavných krásek, jak být šik i po padesátce
Zdroj: Showpix.cz
Komu by se nelíbilo mít po padesátce takovou luxusní postavu jakou má Teri Hatcher? Kromě střídmosti v jídle si ji mimochodem udržuje i běháním. Co je důležité, a Teri Hatcher to velmi dobře ví, že úsměv sluší každé ženě a dělá ji mladší.Máte pocit, že tahle dáma překročila abrahámoviny? My tedy ne. A přitom Jennifer Aniston už bylo padesát...Trocha legrace po padesátce je osvěžující a Jennifer Aniston to ví.+ 9 fotek+ 10 fotek

Možná jste nedávno oslavila 50. narozeniny a přemýšlíte, jak zůstat stále ve formě. Nebojte, jde to! Inspirujte se radami slavných osobností, pro které je věk skutečně jen číslo. Jaká jsou jejich tajemství?

Tereza Endrštová
Tereza Endrštová 21. 04. 2020 09:00

Jennifer Aniston (51), Sofia Vergara (47), Teri Hatcher (56) a další. Všechny tyto hvězdy mají jedno společné. Jsou totiž i přes svůj věk neustále fit a ve skvělé formě. Fanouškům navíc odhalily některé své tajné triky, které jim umožňují vypadat a cítit se stále jako ve 20. Vyzkoušejte jejich účinné metody.

Jóga, meditace a saunování

Jennifer Aniston má více způsobů, jak se udržuje ve formě. Pro magazín Elle prozradila, že těmi nejdůležitějšími jsou pro ni jóga a saunování. „Jóga mi kompletně změnila život. Každá lekce pro mě znamená terapii, meditaci i náročné fyzické cvičení zároveň,“ říká Jennifer Aniston a dodává, že za své pevné štíhlé tělo i dobré zdraví vděčí právě józe.

To ale není vše. Dopustit nedá ani na pravidelné návštěvy domácí infrasauny. „Je to super pro detoxikaci pleti a omlazení buněk. Takže ji párkrát týdně používám hned po tréninku v tělocvičně. Všimla jsem si skutečné změny nejen na kůži, ale také ve spánku a v množství energie,“ uvedla Jennifer Aniston pro magazín Shape.

Dostatek spánku a vody

Dalším úspěšným pomocníkem v boji proti stárnutí je podle Jennifer Aniston spánek společně s dostatečnou hydratací těla a krémem na opalování. „Voda, spánek a krém na opalování jsou moje tři nejlepší tipy proti stárnutí,“ řekla v roce 2019 časopisu InStyle.

Důležité je i sebepřijetí

Stejně jako Jennifer Aniston, i její další slavné herecké kolegyně sdílí názor, že důležitá je především láska k sobě sama. Tohoto názoru je i herečka Teri Hatcher. „Nejkrásnější se cítím, když jsem skutečně sama sebou. Když se chovám dobře, jím správně, cvičím, tvořím a trávím svůj čas s lidmi, na kterých mi opravdu záleží - všechny tyto věci mě směřují k sebepřijetí,“ uvedla pro magazín Marie Claire.

NA DALŠÍ NESTÁRNOUCÍ HVĚZDY A JEJICH RADY SE PODÍVEJTE DO GALERIE.

Zdroje textu: marieclaire.com; elle.cz; instyle.com; shape.com

Vendula Pizingerová promluvila o těhotenství ve 48 letech: Lidé mi přáli postižené dítě a smrt

Vendula Pizingerová promluvila o těhotenství ve 48 letech: Lidé mi přáli postižené dítě a smrt

Související články

Další články