Námořnické proužky k létu patří: Tyto módní kousky vám letos nesmí chybět

Námořnické proužky k létu patří: Tyto módní kousky vám letos nesmí chybět
Zdroj: Freepik.com
S námořnicky pruhovaným tričkem budete hvězdou všech party.Pruhovaný top se hodí k šortkám i šatům. Jde o sázku na jistotu.Vyzkoušet můžete i botky s námořnickými pruhy. Třeba tyto espandrilky snadno zkombinujete s každým outfitem.Proč nebýt stylové i v dešti? Když bude pršet, můžete námořnické kecky vyměnit za pruhované holínky.+ 3 fotky+ 4 fotky

Námořnické proužky k létu zkrátka patří. Zatímco některé z nás je rády nosí na oblečení, další nedají dopustit na námořnické doplňky. Ovšem pravdou také je, že pruhy rozšiřují, a proto ne vždy sluší každému. Jak je tedy co nejlépe zkombinovat, abyste v nich vypadala co nejlépe a jaké trendy kousky by vám letos neměly uniknout?

Tereza Endrštová
Tereza Endrštová 30. 06. 2020 12:00

Námořnické proužky vládnou trendům už několikátou sezónu a zdá se, že tomu tak bude i nadále. Víte, jak je co nejlépe zkombinovat, abyste vašemu aktuálnímu outfitu dodala šmrnc?

Zaujmete kabelkou i teniskami

Zvláště plnoštíhlým dámám, které se námořnických proužků leckdy zbytečně obávají, se budou hodit takto zdobené kabelky, tenisky a další módní doplňky. Námořnické proužky totiž v takovém případě opticky nerozšiřují postavu a dají se snadno kombinovat s jednobarevným oblečením. Navíc je parádně ozvláštní.

Pruhované tílko, top či tričko

Pokud chcete sázet na jistotu, rozhodně sáhněte po námořnickém topu nebo tričku. Váš outfit díky němu bude vypadat zajímavě, navíc vám bude připomínat i v práci letní pohodu u vody. Pokud se obáváte, že v něm budete vypadat širší, můžete vyzkoušet top nebo tílko se svislými pruhy. Ale pozor, záleží také na jejich šířce.

Námořnické plavky jako neotřelá klasika

Samozřejmě by ve vaší letní výbavě neměly chybět ani plavky s námořnickými pruhy. Jestliže si netroufnete na celé, zvolte jednobarevný vršek a proužkované plavkové kalhotky.

Pruhovaně modré šaty nebo sukně

Černé koktejlky jsou od teď passé. Pokud chcete opravdu zaujmout a chystáte se třeba na příjemné letní grilování, parádu uděláte v námořnicky laděných šatech, ideálně z bavlny nebo lnu, které patří mezi oblíbené letní materiály. Šik budete ovšem i v sukni, kterou lze doplnit jednobarevným tričkem nebo halenkou.

Námořnické kraťasy a kalhoty (nejen) pro odvážné

Zapomenout samozřejmě nesmíte ani na proužkované kraťasy nebo kalhoty. Kromě toho, že mezi nimi budete pravděpodobně volit podle počasí, určitě nezapomínejte ani na správnou volbu podle šíře a rozložení pruhů. Jak už bylo řečeno výše, jestliže jste plnoštíhlá, budou pro vás lepší svislé proužky. Pokud se rozšiřování postavy nebojíte, vsadit můžete i na ty vodorovné. Záleží ale i na jejich velikosti.

Další námořnickou parádu najdete zde:

Vendula Pizingerová promluvila o těhotenství ve 48 letech: Lidé mi přáli postižené dítě a smrt

Vendula Pizingerová promluvila o těhotenství ve 48 letech: Lidé mi přáli postižené dítě a smrt

Související články

Další články