Módní tipy do tisícovky. I v levných kouscích můžete být trendy

Módní tipy do tisícovky. I v levných kouscích můžete být trendy
Zdroj: Freepik.com
Tyto šaty pořídíte za 399 Kč. Dejte si pozor jenom na pruhy, kterou mohou dotyčnou opticky rozšiřovat. Espadrilky (333 Kč) se vám budou hodit, jak proužkovaným šatům, tak k jakýmkoliv džínám. Černou mini kabelku koupíte do 300 korun. Tuto univerzální barvu využijete snad ke všem outfitům.Levně můžete také pořídit džíny (399 Kč) s módními dírami.+ 7 fotek+ 8 fotek

Jarní sezona je v plném proudu. Nové jarní kousky jsou tak doslova nezbytností. Pokud ale za nové oblečení nechcete utratit výplatu, nezoufejte, máme pro vás tipy, jak si doplnit šatník bez toho, aniž by vás nákupy finančně zruinovaly.

Klára Trousilová
Klára Trousilová 29. 05. 2020 14:00

Móda nemusí být vždy levnou záležitostí, ale pokud si nepotrpíte na kousky z dílen světových návrhářů, seženete trendy oblečení za přijatelné ceny i v klasických módních řetězcích. Při výběru se řiďte tím, z jakých materiálů je oblečení vyrobené. To hraje důležitou roli. Jsou ale kousky, na kterých byste šetřit neměla. A to třeba kvalitní podprsenka či podprsenka na sport.

Jarní trendy

Letošnímu jaru vládnou veselé barvy. V zimě jsme si tmavých outfitů užili až dost, takže taková změna bude jen vítaná. Mezi trendy barvy patří ty pastelové či neonové. Barvou roku byla vyhlášena klasická modrá s označením 19-4052, nezapomeňte proto ani ji zařadit do šatníku.

Co se týče vzorů vsaďte na květované či puntíkované v různých barvách a velikostech. In jsou též barevné kostky, které nesou název madrasové káro. Jeho poznávacím znamením je velká kombinace barev.

Jaro se nese ve znamení šatů, džínových bund či křiváků. U šatů se nebojte již zmíněných puntíků, ale také různých volánků či dlouhých maxi variant. Kromě klasického černého křiváku doplňte šatník o pár pestřejších kousků. Kožená bunda a šaty patří mezi osvědčené kombinace.

Vybudujte si nadčasový šatník

Jestliže máte již po jarním úklidu a vytřídila jste šatník, zkuste se zaměřit na nadčasové kousky. Ty budou v módě pořád a tak se nemusíte bát, že by vám vydržely pouze jednu sezonu. Skříň pak již budete doplňovat pouze o ty modely, které budou v danou sezonu trendy. Mezi nadčasové oblečení patří bílá košile, džíny, křivák, klasický svetr, bílé tílko, blejzr či malé černé.

Nadčasové může být nejenom oblečení, ale též doplňky, kabelky nebo boty. Z bot to jsou kecky, sandálky a kotníkové boty z kůže. Z kabelek jedna, která je vhodná pro každodenní nošení a pak malé psaníčko do divadla. Nezapomínejte také na sluneční brýle s kulatými obroučkami nebo červenou rtěnku, která bude v kurzu pořád.

 

Dcera Michaely Gemrotové prodělala před narozením krvácení do mozku: Prognóza byla hrozná, ale dělá obrovské pokroky

Dcera Michaely Gemrotové prodělala před narozením krvácení do mozku: Prognóza byla hrozná, ale dělá obrovské pokroky

Související články

Další články