Módní trendy jara 2020: Šaty s volánky nebo puntíkatým vzorem

Módní trendy jara 2020: Šaty s volánky nebo puntíkatým vzorem
Zdroj: Pixabay.com
Pokud dáváte přednost pohodlí, tak klidně zvolte maxi šaty. S tímto vzorem rozhodně chybu neuděláte. Maxi šaty zaručují pohodlí a přitom mohou být velmi elegantní. Trend letošního jara udělá radost spoustě žen.Volány a květiny? Letošní trend jara. Barevné puntíky jsou rozhodně trefou do černého.+ 6 fotek+ 7 fotek

Jaro nám pomalu, ale jistě klepe na dveře a výlohy obchodů začínají plnit jarní modely. Je tedy nejvyšší čas zjistit, jaké vzory, barvy či střihy budou hitem letošního jara. Načerpejte s námi inspiraci a neváhejte vyrazit do světa módy a některé žhavé kousky si pořídit.

Klára Trousilová
Klára Trousilová 17. 02. 2020 14:00

Říká se, že móda se vrací přibližně po dvaceti letech. Dá se tedy poměrně snadno odhadnout, jaké módní trendy se objeví v aktuální sezóně.

Letos by tak měla být v kurzu móda ze začátku tisíciletí. Jelikož v tu dobu se módní návrháři inspirovali osmdesátými lety, nebude tomu ani v nastávajícím období jinak. Proto neváhejte sáhnout po dlouhých šatech přepásaných páskem či květovaném vzoru.

Puntíky či volány?

Pokud jste si oblíbila puntíky, tak letošní jarní hit vás rozhodně potěší, jelikož puntíky v jakékoli barvě či velikosti budou trendem číslo jedna. Ač v zimě byste měla dát přednost černým puntíkům, tak na jaře je naopak nechte rozzářit všemi barvami.

Pamatujete si pásek kolem krku tzv. choker? Ten se do módy opět vrací. Tentokrát jako součást šatů. Pásek kolem krku, hluboký výstřih do V a volný střih šatů, který zahalí zbylou část těla. S těmito šaty rozhodně půjdete s dobou.

Dáváte přednost pohodlným maxi šatům? Vsaďte na ně i v letošní sezóně. Bonusem bude, když si vyberete model s volánky, které váš jarní outfit parádně oživí.

Nebojte se kombinovat barvy

Rozhodně se nevyhýbejte jakýmkoliv barevným kombinacím. Tmavé barvy ponechte v šatníku, protože ty dostaly šanci v zimním období. Barevným trendem jara budou neony. Nebojte se tedy experimentovat a oblečte si třeba neonově zelenou či oranžovou. S těmito barvami rozhodně v davu nezapadnete.

V aktuální módě se rovněž objeví barevné kostky tzv. madrasové káro. Vzor, který se vyznačuje značně velkou barevností. Pokud dáváte raději přednost barevným proužkům, tak v kombinaci s oranžovou, žlutou, hnědou či modrou budete rozhodně zářit. A jestli jsou vaší parketou klidnější barvy, tak rozhodně nezoufejte, i pro vás máme tip, a sice květinové vzory na hnědém podkladu.

PODÍVEJTE SE DO GALERIE A NAČERPEJTE INSPIRACI NA JARO:

Český Ken Robert Paulat: Syna Andrease mi porodila náhradní matka, čekal jsem rok na dárkyni vajíčka

Český Ken Robert Paulat: Syna Andrease mi porodila náhradní matka, čekal jsem rok na dárkyni vajíčka

Související články

Další články