Lucie Borhyová, Alice Bendová a další: Které celebrity tráví dovolenou za hranicemi a kdo zůstal v Česku?

Lucie Borhyová, Alice Bendová a další: Které celebrity tráví dovolenou za hranicemi a kdo zůstal v Česku?
Zdroj: Showpix.cz
Alice Bendová letos tráví dovolenou u nás v Čechách. S dětmi jela do Krkonoš.Vydala se ale třeba i na stezku korunami stromů na Slapech.Lucie Borhyová si dovolenou v Řecku skutečně užila.Zavítala také do Vídně.
+ 3 fotky+ 4 fotky

Zatímco některé osobnosti se kvůli obavám z koronaviru drží spíše u nás, jiné cestují alespoň do aktuálně bezpečných zemí s nízkým rizikem nákazy. Kam se vydala Lucie Borhyová nebo Dana Morávková? A kdo raději zůstal v Čechách?

Tereza Endrštová
Tereza Endrštová 27. 07. 2020 13:40

Některé české celebrity se rozhodly, že letos raději podpoří naši ekonomiku, a zůstanou tedy jenom v Česku. Jiné hvězdy ale byly trochu odvážnější a vydaly se i přes riziko nákazy na cestu po Evropě nebo k moři. Kdo si nenechal ujít dovolenou v zahraničí ani letos?

Lucie Borhyová

Přestože nejdříve se Lucie Borhyová plánovala smířit s trávením dovolené v Česku, nakonec se přeci jen vydala k moři. A podle fotek, které sdílí s fanoušky na svém instagramu, si letos dovolenou skutečně užila. Zavítala už po několikáté do prosluněného Řecka, kde také pořídila prázdninové fotografie. Kromě toho ale navštívila i naše rakouské sousedy a na svém instagramu sdílela fotografii z hlavního města - Vídně.

Dana Morávková

Dana Morávková se jako každý rok vydala se svou rodinnou do Rakouska. U místních jezer si užívají dovolenou a na instagramu sdílí snímky plné rodinné pohody. Podle zveřejněných fotografií s úchvatnou krajinou je vidět, že místo dovolené si Dana Morávková opravdu umí dobře vybrat.

Alice Bendová

Zatímco se ostatní české osobnosti rozjely do zahraničí, Alice Bendová se rozhodla trávit dovolenou v Česku. Zavítala s rodinou do Krkonoš, kde vyrážela na túry, nebo na Slapy, kde úspěšně zdolala stezku korunami stromů. Úspěšná česká modelka a herečka tak tráví své volno opravdu akčně, a ukazuje svým fanouškům, že i u nás se dá dovolená prožít naplno, a můžete při ní získat skutečně hodně hezkých zážitků.

České celebrity v Chorvatsku

Stejně jako každý rok, je i letos Chorvatsko top letní destinací. A to i pro slavné osobnosti. Díky nižšímu riziku nákazy do něj zavítaly rovněž některé české celebrity, jako například manželé Marešovi a Gabriela Partyšová, ale také Patricie Pagáčová, která strávila letošní dovolenou na cestách po Evropě se svým manželem a jejich dvěma psy, které mohli vzít díky cestování obytným vozem bez obav s sebou.

JAK TRÁVÍ LETOS OSOBNOSTI DOVOLENOU, SE PODÍVEJTE TADY…

Vendula Pizingerová promluvila o těhotenství ve 48 letech: Lidé mi přáli postižené dítě a smrt

Vendula Pizingerová promluvila o těhotenství ve 48 letech: Lidé mi přáli postižené dítě a smrt

Související články

Další články