Móda podle Lucie Borhyové: Milovnice děravých kalhot, velkých výstřihů i pikantních hříchů

Móda podle Lucie Borhyové: Milovnice děravých kalhot, velkých výstřihů i pikantních hříchů
Zdroj: Showpix.cz
Tak takhle slavnou moderátorku potkáme v soukromí. Ležérní a pohodlný outfit. Oblíbené roztrhané džíny a doladěná bunda s botami. Za nás super. Lucie má perfektní postavu a rozhodně se za ní stydět nemusí. Tentokrát vytáhla bílé džíny, opět mírně natržené, a klasickou džínovou bundu. Tomuto outfitu opět není co vytknout. Oblíbené výstřihy. Lucie zvolila černobílou kombinaci, která bude fungovat vždycky. Puntíky na sukni outfit oživí a jsou hlavně trendy. Tak tyto šaty se moc nepovedly. Je to taková exkurze do devadesátek. Zlaté boty, bílá kabelka. Toto už příště raději ne. + 11 fotek+ 12 fotek

Oblíbenou moderátorku můžeme pravidelně vídat na obrazovkách televize Nova. Se svým charakteristickým úsměvem od ucha k uchu si na svou stranu získala nespočet diváků. Před kamerami je Lucie vždy perfektně oblečená i nalíčená. Je tomu tak ale i v soukromí?

Klára Trousilová
Klára Trousilová 03. 06. 2020 14:00

Lucie Borhyová je jednou z tváří televize Nova. Tato sympatická moderátorka holduje sportu, u kterého si dokonale vyčistí hlavu a samozřejmě mu vděčí i za perfektní postavu. Jak je vidět, Lucie se o módu zajímá, takže se žádného módního pekla u ní nedočkáme.

Věrná jedné televizi

Borhyová je na televizi Nova už od roku 1999. Ze začátku působila jako redaktorka ve zpravodajství a postupně se vypracovala až do hlavních zpráv. Patří k oblíbeným tvářím, což dokazuje i fakt, že několikrát vyhrála cenu Nejoblíbenější žena Novy v Anketě ANNO.  Během své kariéry se nevěnovala pouze moderaci, ale zahrála si i v několika filmech či seriálech. Například v Ulici, Comebacku nebo Dědictví aneb Kurvaseneříká. Se svým moderátorským kolegou Reynoldsem Korantengem tvoří nerozlučnou dvojici. Má dvě děti, syna Lucase s řeckým podnikatelem a dceru Lindu se sportovním redaktorem.

Ač se Lucie chlubí skvělou postavou, kterou pravidelně trápí v posilovně, čas od času zhřeší. Jak uvedla v jednom z rozhovorů, neodolá sladkému, konkrétně čokoládě. Stravuje se zdravě, ale pokud má chuť na něco nezdravého, neupře si to.

Oblíbená móda

Stejně jako kterákoli jiná žena, i Lucie pravidelně sleduje módní trendy, rozhodně jim ale nepodléhá. Před kamerami si užije elegance až až a proto v soukromí preferuje spíše sportovní a ležérní outfity. Ve volných chvílích ji tedy uvidíte v teniskách a džínách. Aby šla s dobou, nesmí v jejím oblečení chybět nějaká trendy vychytávka.

Borhyová ale před trendy upřednostňuje pohodlnost, u které oceňuje hlavně praktičnost. Což je pro dvojnásobnou maminku, jež je neustále v pohybu, nepostradatelné. Mezi její velké oblíbence patří nesmrtelné džíny. V moderátorčině skříni proto najdeme různé barevné variace a nedá dopustit ani na ty pořádně roztrhané...

Doplňky – důležitá součást

Moderátorka má svoje oblíbené značky, které pravidelně navštěvuje a u kterých už zná svou velikost. To jí při nákupech šetří čas a jde přímo na jistotu. Lucie se drží svého oblíbeného stylu, ale vždy je pro ni důležité, aby byla pořád žensky zajímavá a něčím rafinovaná.

Doplňky jsou důležitou součásti jejího outfitu. Ráda si s nimi hraje a dokáže se proto vyladit do nejmenšího detailu. Pokud se moderátorka chystá na nějakou větší akci, nenechá nic náhodě, a využije služeb stylistů.

A jak se Lucie Borhyová obléká v soukromí?

Vendula Pizingerová promluvila o těhotenství ve 48 letech: Lidé mi přáli postižené dítě a smrt

Vendula Pizingerová promluvila o těhotenství ve 48 letech: Lidé mi přáli postižené dítě a smrt

Související články

Další články