Módní styl porotkyně Superstar Patricie Pagáčové: Sladěné outfity vs. příliš mnoho děr a hlubokých výstřihů

Módní styl porotkyně Superstar Patricie Pagáčové: Sladěné outfity vs. příliš mnoho děr a hlubokých výstřihů
Zdroj: www.instagram.com/patricie.pagacova/
Úsměv je pro Patricii charakteristický. Usměvavou ji vidíme prakticky pořád. Outfit na této fotce chválíme. Zajímavá košile, kterou oživí vzor a mašle u krku. Roztrhané džíny jsou trendy, ale i s těmi by se dalo šetřit. Pastelové barvy herečce sluší. Mintové šaty jsou proto skvělou volbou. Splývavý antický styl dodá jednoduchým šatům na zajímavosti. Výborně sladěné boty s vrškem šatů. Světlé barvy jsou pro Pagáčovou dobrou volbou. Ležérní styl je pro Patricii poznávacím znamením. Džíny doplněné o košili se zajímavým vzorem. + 11 fotek+ 12 fotek

Patří k nejvýraznějším tvářím právě probíhající soutěže Superstar, kde si ji pravidelně bere do parády tým vizážistů. Jak se ale obléká známá herečka Patricie Pagáčová (za svobodna Solaříková) v civilu? Tato milovnice zvířat se tak úplně neřídí žhavými trendy, ale dává přednost tomu, v čem se cítí dobře. I když se jejím stylu toho nedá zas tak moc vytknout, pár chybiček by se v Patriciině šatníku našlo.

Klára Trousilová
Klára Trousilová 26. 05. 2020 09:00

Tato oblíbená herečka byla svého času v médiích hodně propíraná. Nejenom novinářům, ale ani divákům neuniklo, že má pár kilo navíc. S těmi ale dokázala Pagáčová zatočit a nyní se může pyšnit ukázkovou postavou. Jak sama uvedla, zhubnout se jí povedlo tím, že především změnila své myšlení a hlavně zařadila do svého programu pravidelný pohyb se svým pejskem a cvičení.

Proslavila se v nekonečném seriálu

Patricie se herectví začala věnovat už v brzkém věku. V osmi letech měla první roli v seriálu Ranč U Zelené sedmy. O necelých deset let později se objevila v oblíbeném nekonečném seriálu Ulice, který ji dostal do podvědomí široké veřejnosti. Pagáčovou můžeme vidět taktéž v divadle, třeba ve hře Dokonalá svatba či Fantastická žena. V současnosti hraje v seriálu Modrý kód a je jednou z porotkyní v pěvecké soutěži Superstar 2020. Od června 2019 je z ní vdaná paní.

Role návrhářky i modelky

Roku 2018 Patricie spolupracovala na módní kolekci. K tomu ji přizval módní návrhář Dominik Navrátil. Sama herečka působí jemně a romanticky, což se promítlo i do jejích návrhů. Práce návrhářky ovšem mladé herečce nestačila, takže se zvládla v kolekci nafotit a odprezentovat ji přímo na mole.

Pagáčovou nelze považovat za znalce módních trendů, ale k úplným propadákům její vzhled taktéž nepatří. Herečka ve svém volném čase preferuje pohodlné oblečení, ve kterém se cítí pohodlně. Pokud jde na nějakou společenskou akci, zvolí elegantní styl. Jelikož se pyšní pěknou postavou, nemusí se bránit ani přiléhavějším kouskům, které její figuru obtáhnou a zvýrazní. Že je se svým vzhledem spokojená, dokazuje i fakt, že se její sociální sítě hemží fotkami v plavkách.

PODÍVEJTE SE DO GALERIE NA MÓDNÍ STYL PATRICIE PAGÁČOVÉ:

Slovníček generace Z je plný zkratek: Etický hacker vysvětluje, co znamená THX, OFC nebo QR

Slovníček generace Z je plný zkratek: Etický hacker vysvětluje, co znamená THX, OFC nebo QR

Související články

Další články