Jak se obléká moderátorka Eva Perkausová: Smyslné výstřihy, barevné přešlapy i rafinované kousky

Jak se obléká moderátorka Eva Perkausová: Smyslné výstřihy, barevné přešlapy i rafinované kousky
Zdroj: Showpix.cz
Takhle Eva Perkausová moderovala první vysílání pořadu Showtime na CNN Prima News. Vzhledem k její perfektní postavě si může tento typ šatů dovolit. Chválíme výraznou barvu, která Evu rozzářila. Zvířecí vzor na botech celý outfit doplnil.Začátky Perkausové byly ve znamení velkých výstřihů, které nedávaly moc velký prostor představivosti. Malé černé jsou nezbytnou součástí šatníku každé ženy. Chválíme vhodně zvolené puntíkaté silonky, které outfit oživily. To samé modrá kabelka. I na horách je moderátkorka díky zářivé bundě k nepřehlédnutí. Bílé kalhoty a výrazná bunda. Proč nevyrazit na lyžovačku v oblečení které jde s dobou? + 11 fotek+ 12 fotek

Moderátorka Eva Perkausová se do podvědomí diváků dostala díky moderování pořadu Top Star. Od té doby plní stránky všech bulvárních médií. Rozebíráno je nejen to, s kým Eva chodí, kde tráví dovolené, ale také její nahé fotky pro pánský časopis. Pojďme se ale zaměřit na to, co Eva Perkausová nosí jak do společnosti, tak I ve volném čase.

Klára Trousilová
Klára Trousilová 11. 05. 2020 14:00

Perkausová se na televizní scéně pohybuje několik let. Svou kariéru odstartovala před šesti lety, kdy hrála ve filmu Modelky s.r.o. a seriálu Znamení koně.

První moderátorskou zkušenost získala na televizi Barrandov. Od roku 2015 působí na televizi Prima. V roce 2015 se stala tváří pořadu Top Star. O tři roky později začala moderovat společně s Romanem Šebrlem Velké zprávy. Nyní působí jako moderátorka pořadu Showtime na CNN Prima News.

Dokonalá postava i bez drastických diet

Eva je známá svým vyzývavým stylem. Velkých výstřihů se rozhodně nebojí. Obzvlášť, když je má čím naplnit. Budiž jí ke cti fakt, že se pyšní skvělou postavou, a jak uvedla pro server moda.cz - žádnou speciální dietu nedrží a se zdravou výživou si také velkou hlavu neláme. Prostě jí na co má chuť. Sportu se věnuje spíše sporadicky.

Sympatická moderátorka na sebe prozradila, že se zajímá o kosmetiku a preferuje tu přírodní. Jelikož trpí na citlivou pleť, dává přednost i domácí výrobě masek. Třeba té na vlasy. Mezi její nejoblíbenější patří maska z avokáda.

Móda jako koníček

Moderátorka se přiznala, že móda a sledování trendů patří mezi její záliby. Nejčastěji se inspiruje u známých osobností jako je třeba Monika Marešová či Simona Krainová. Její oblíbenou návrhářkou je Vivien Westwood.

Na Evině oblékání jde vidět, že se o módu zajímá a řídí se současnými trendy. Dříve Perkausová volila spíše oblečení, ve kterém vynikly její přednosti. Avšak po letech strávených v showbusinessu je vidět, že se její šatník proměnil a volí spíše kousky, které nechávají prostor pro představivost. Ač může některé oblečení působit trochu lacině, žádných velkých přešlapů se nedopouští. Jak v rozhovoru uvedla, ve většině případů volí sama, co si v danou chvíli obleče. Pokud se ale chystá na důležitou společenskou událost, nebojí se o radu požádat odborníka.

NA MÓDNÍ STYL EVY PERKAUSOVÉ SE PODÍVEJTE DO GALERIE:

Český Ken Robert Paulat: Syna Andrease mi porodila náhradní matka, čekal jsem rok na dárkyni vajíčka

Český Ken Robert Paulat: Syna Andrease mi porodila náhradní matka, čekal jsem rok na dárkyni vajíčka

Související články

Další články