Svatební šaty v roce 2020: Dominuje krajka a velké výstřihy

Svatební šaty v roce 2020: Dominuje krajka a velké výstřihy
Zdroj: pixabay.com
Výstřih do V a dlouhé krajkové rukávy. Tyto šaty budou ideální na podzimní svatbu.S těmito šaty budete rozhodně za princeznu. Nebojte se vyzývavého výstřihu vzadu a dlouhé vlečky. Tento výstřih působí velmi rafinovaně. Je velmi sexy, ale na druhou stranu neodhalí víc než by měl.Crop top šaty jsou vhodné pro ženy s plochým bříškem, kde vynikne vaše dokonalá postava,+ 3 fotky+ 4 fotky

Každá budoucí nevěsta klade v první řadě velký důraz na správný výběr svatebních šatů. A trendy jsou v letošním roce více než zajímavé. Rozhodně se nebojte velkých výstřihů či různých 3D aplikací. Svatební šaty se budou nejčastěji šít z šifonu či tylu. Z barev to bude klasická bílá a champagne. Oblíbenou mezi nevěstami také začíná být smetanový odstín.

Klára Trousilová
Klára Trousilová 02. 03. 2020 14:00

V minulých letech, a letos tomu nebude jinak, dominovala dámskému oblékání krajka. Nebojte se ji tedy do svých svatebních šatů zakomponovat i v této sezóně.

Heslo letošních svateb je jednoduchost. Zapomeňte na přílišnou zdobnost a vsaďte spíše na jemnost, čistotu a přírodní motivy. Jednoduché vílí šaty, k oltáři jít klidně bosa a obřad na louce. Pouze to stačí, abyste šla s dobou ve svatebních trendech. Do módy se také vrací šaty ušité na míru. Po svatbě pak máte několik možností, co s nimi provést. Buď je prodáte, uschováte na památku či necháte přetvořit na jiný model, který můžete využít při dalších příležitostech.

Výstřihy či kalhotový kostým

Pokud ráda nosíte výstřihy, tak tento typ šatů bude pro vás ideální volbou.  V kurzu jsou velké „véčkové“ výstřihy, které působí velmi rafinovaně. Tak budete totiž sexy, ale neodhalíte více než je třeba. Tento střih šatů lépe sedne ženám bez výraznějších ženských křivek. Na co je třeba si u těchto výstřihů dát pozor? Pokud si sednete, může se stát, že se na konci výstřihu budou mírně krabatit.

Plánujete-li svatbu v létě, tak se rozhodně nebojte úzkých až špagetových ramínek. V letním parnu vám šaty s odhalenými rameny rozhodně přijdou vhod. Ty navíc budou nejvýraznějším trendem letošní svatební sezóny. Odhalená ramínka s padajícími balónovými rukávy mohou mít jak jednoduché, tak nadýchané šaty. Na výběr máte z různých variant. Pyšníte se plochým bříškem? V tom případě na vaší postavě krásně vyniknou tzv. crop top šaty, jež jsou dvoudílné, s živůtkem odděleným od sukně.

Rozhodně se nebraňte podzimní svatbě. Třeba právě pro nádherné barvy podzimu, které dodají svatebním fotkám šmrnc. Aby vám nebyla zima, sáhněte po šatech s dlouhými rukávy. Ty mohou být ozdobené kanýry či věčnou krajkou, nebo mohou mít balónový tvar a zdobení volány.

Výrazným trendovým doplňkem svatebních šatů bude velká mašle. Ta může být zakomponovaná na přední straně. A to buď v úrovni pasu či v horní části u ramene. Umístit se dá i na zadní partie.

Pokud neholdujete šatům, tak rozhodně nesmutněte. V kurzu začínají být kalhotové kostýmky, které z vás udělají elegantní nevěstu, a zároveň se budete cítit pohodlně. Takový kostýmek tvořený bílými zvonovými kalhotami, doplněnými o vršek ze saténového tílka či vestičky bude rozhodně správnou volbou.

Další trendy varianty

Mezi další svatební trendy patří třeba šaty ke krku s výstřihem na zádech, sukně zdobená 3D kvítky, kaskádovitá sukně, rozparky či čistý minimalistický styl připomínající svatební šaty Meghan Marklové. Pokud tedy stojíte před rozhodnutím, jaký druh svatebních šatů zvolit, tak hlavně nezapomeňte na to, abyste se v nich cítila dobře a při zkoušení vám hned padly do oka.

NAČERPEJTE INSPIRACI NA SVATEBNÍ ŠATY V NAŠÍ GALERII:

Vendula Pizingerová promluvila o těhotenství ve 48 letech: Lidé mi přáli postižené dítě a smrt

Vendula Pizingerová promluvila o těhotenství ve 48 letech: Lidé mi přáli postižené dítě a smrt

Související články

Další články