Asijská dieta: Dokonalá postava bez celulitidy

U asijské diety hraje hlavní roli rýže
Zdroj: Pixabay
U asijské diety hraje hlavní roli rýžeUdělejte si salát dle své chutiAsijská kuchyně je plná chutí a barevAsijské pokrmy se dávají do malých mističek+ 1 fotka+ 2 fotky

Většina asijských žen má dokonalou postavu bez celulitidy. Je to díky jejich zdravé výživě, bez rafinovaných cukrů a nasycených tuků.

Petra Járková
Petra Járková 18. 10. 2018 10:32

Měli byste vědět, že podle asijské filozofie je jídlo rozděleno do několika menších talířů nebo misek, které nejsou nikdy naplněné doplna.

Tuto dietu vytvořil Dr. Colin Campbell a jak by se dalo očekávat, hlavní složkou v asijské stravě je rýže. Ta je nejčastěji v kombinaci s masem, ovocem a zeleninou.

Pokud tedy chcete mít štíhlé tělo jako asijské ženy, budete muset konzumovat dostatečné množství špenátu, česneku, cibule a mrkve. Zeleninu můžete jíst čerstvou, vařenou nebo okořeněnou s olejem, či octem. Do stravy můžete zahrnout ořechy, čerstvý sýr, jogurt nebo sóju.

Jednou za týden si dáte drůbeží maso, vejce, či sladkosti. Stejně tak si jednou za týden můžete dát telecí maso, hovězí nebo vepřové. Ale nezapomínejte, že všechno je třeba jíst s mírou.

Asijský jídelníček na celý den:

Snídaně

K snídani byste si měli dát vařené jáhly v odtučněném mléce a šálek neslazeného čaje s citronem.

Svačina

Na svačinu si dejte pomeranč nebo grapefruit, k tomu zelený čaj a nařezané ovoce s nízkotučným jogurtem.

Oběd

Oběd by měl vypadat následovně: hnědá rýže v kombinaci s vařenou zeleninou a rajčatovou omáčkou, nebo kuře s pečenými bramborami okořeněné citronem a octem.

Svačina

Šálek heřmánkového čaje, zeleného čaje nebo nízkotučného mléka.

Večeře

Nakrájené kuřecí maso na malé kostky smíchané s brokolicí nebo jinou zelenou zeleninou. Maso si můžete připravit na troše oleje s kořením a citrónem.

Pokud chodíte spát pozdě, dejte si ještě před spaním sklenici mléka.

Dcera Michaely Gemrotové prodělala před narozením krvácení do mozku: Prognóza byla hrozná, ale dělá obrovské pokroky

Dcera Michaely Gemrotové prodělala před narozením krvácení do mozku: Prognóza byla hrozná, ale dělá obrovské pokroky

Související články

Další články