Svérázný styl zpěvačky Billie Eilish. I v chlapeckých šatech okouzlila ty nejslavnější módní návrháře

Se zpěvačkou Billie Eilish
Zdroj: Instagram/heidiklum
Billie Eilish ve své oblíbené neonově zelené barvě. Velké oblečení, které nijak nezdůrazňuje postavu. To je styl této americké zpěvačky.Billie Eilish během svého koncertního turné. Na fotce ze zákulisí pražského koncertu. Tričko s potiskem na motivy zpěvačky. K dostání i u nás. I těmito bermudami můžete obohatit svůj šatník. Pochází z dílny Billie Eilish. Dají se sehnat v e-shopech či kamenných obchodech. + 4 fotky+ 5 fotek

Teprve osmnáctiletá americká zpěvačka Billie Eilish se téměř ze dne na den stala ikonou pro dnešní mladou generaci. Začátkem roku potvrdila svou pozici na hudebním poli. A to tím, že ovládla ceny Grammy, kde vyhrála hlavní čtyři kategorie.

Klára Trousilová
Klára Trousilová 10. 02. 2020 14:00

Billie Eilish se narodila 18. prosince 2001 v Los Angeles do rodiny herců. K hudbě a tanci byla vedena již odmala. Ač si spousta lidí myslí, že vyrůstala v blahobytu, opak je pravdou. S rodiči a starším bratrem žili na předměstí, kde často probíhaly války mezi gangy. Do školy nechodila, ale podstoupila domácí výuku.

Hvězdou přes noc

Průlom v její kariéře nastal v roce 2016. Konkrétně skladbou Ocean Eyes, kterou napsal její bratr Finneas. Písnička byla nejprve určena pro jeho kapelu, ale nakonec ji věnoval své sestře. Eilish písničku nazpívala a dala na SoundCloud, kde se stala hitem. Nedávno umělkyně přiznala, že trpí Tourettovým syndromem. Ale nepřeje si, aby byla s ní tato nemoc spojována.

Vzorem pro dnešní mládež

Billie vystupuje z řad nejen svým oblečením, ale také názory. Eilish se nebojí bolesti a negativních reakcí. Ve svých písničkách často mluví o depresích, stavech úzkosti nebo smutku ze ztráty blízkých. Její klipy vyzařují hororovou tematiku. Z úst jí vylézají pavouci nebo má na zádech napíchané injekční stříkačky. Sama Eilish říká, že je přímo posedlá bolestí. Ale nikoliv tím, že by ji sama vyhledávala, ale že ji umí přijímat. Zároveň velmi negativně vystupuje proti sebepoškozování. I přes svůj nízký věk si uvědomuje, že má velký vliv na mladou generaci a snaží se jej využít tím správným směrem. „Svoji zodpovědnost si plně uvědomuji a myslím na to,“ uvedla pro britský Independent. Aktivně také vstupuje do politického života. Mladé lidi motivuje k tomu, aby šli k volbám.

Minisukni v jejím šatníku nehledejte

Na úplném začátku své kariéry Billie nosila více holčičí oblečení. Postupem času se ale její postoj k módě změnil. Rozhodla se, že nebude podléhat módním trendům. Hlavně v odhalování těla. Nechce, aby ji okolí soudilo podle toho, co má na sobě. A tak ji, stejně jako v civilním životě, potkáte nejčastěji ve volných chlapeckých oversize věcech. Svým stylem okouzlila také známé módní návrháře, jako je Gucci či Stella McCartney. V reklamě pro Calvina Kleina uvedla, proč jde v oblékání proti proudu. „Nikdy jsem nechtěla, aby o mně svět věděl všechno. To je důvod, proč nosím široké oblečení. Nikdo si tak na mé tělo nemůže udělat názor, protože nevidí, co je pod oblečením,“ prohlásila. Billie Eilish také navrhla módní kolekce pro známé řetězce.

PODÍVEJTE SE DO GALERIE, KDE MŮŽETE NAČERPAT INSPIRACI:

Český Ken Robert Paulat: Syna Andrease mi porodila náhradní matka, čekal jsem rok na dárkyni vajíčka

Český Ken Robert Paulat: Syna Andrease mi porodila náhradní matka, čekal jsem rok na dárkyni vajíčka

Související články

Další články