Módní ikona David Beckham: bývalý fotbalista je tváří módních značek a zakladatel úspěšné kosmetické řady

David Beckham.
Zdroj: The305.com
David Beckham v New Yorku při příležitosti Světového dne dětí, kde byl podpořit UNICEF. Beckham se svými dětmi. Beckham je považovaný za nejlépe oblékaného muže a je inspirací pro několik milionů fanoušků. Rád o sebe pečuje a dobře se obléká.David se svou manželkou Victorií. Manželi jsou přes dvacet let a mají spolu čtyři děti. Právem jsou považováni za nejstabilnější pár.+ 5 fotek+ 6 fotek

Je to již téměř sedm let, co David Beckham pověsil kopačky na hřebík. Z veřejného prostoru se ale nestáhl, a pokud se někde objeví, vzbudí velký rozruch. Fanoušci a média nejčastěji zkoumají to, co si vzal David na sebe. Se svou manželkou Victorií mají vlastní módní značku. A jsou považováni za jeden z nejlépe oblékaných párů.

Klára Trousilová
Klára Trousilová 14. 02. 2020 14:00

David Beckham dokáže z čehokoliv udělat ze dne na den módní hit. Pokud si nasadí třeba stříbrné náušnice, tak ho téměř během chvíle začnou napodobovat miliony fanoušků po celém světě. Tohoto vlivu využily také známé módní řetězce, kterých se stal tváří (Adidas, Belstaff, Tudor, Kent&Curren či H&M).

Je libo vonět jako Beckham?

Pod jeho jménem se objevují také parfémy. V roce 2005 představil svou první vůni Instinct. Spojení sportovní svěžesti a mužské elegance se stalo hitem. V průběhu let se k pánským parfémům připojily také dámské varianty. Tedy každá pánská vůně má i svůj dámský protiklad. Na tvorbě těchto parfémů se podílí Davidova manželka Victoria.

Správná kosmetika jako základ sebejistého muže

V roce 2018 uvedl David Beckham na trh i svou vlastní kosmetiku. Je pro něj důležité, aby se cítil dobře. A tak vznikla značka kosmetiky House 99, která dokonce spojuje určitou komunitu lidí, jež na sociální sítě vytváří videa s návody, jak o sebe pečovat. Sám David o své značce uvedl: „Slovo house (v překladu dům) jsem použil proto, že mým cílem je vybudovat prostřednictvím značky silnou komunitu. Číslo 99 pak označuje rok, který byl pro mě zlomový, hodně se toho pro mě změnilo. Oženil jsem se, Manchester United vyhrál sezonu a narodil se můj první syn Brooklyn. Jsem v souvislosti se značkou House 99 skutečně nadšený a hrdý,“ řekl Beckham.

Beckham také stojí za návrhy obalů těchto produktů. Profesorka a odbornice na módní marketing Gachoucha Kretzová uvedla pro magazín Bloomberg: „Pokud na světě existuje jediný muž, který dokáže ostatní muže přesvědčit, aby používali více kosmetiky, je to David Beckham.“

Největší úspěch Davida Beckhama? Rodina!

Pokud byste se bývalého záložníka Manchester United zeptali, co považuje za svůj největší úspěch, tak by vás jeho odpověď nejspíš překvapila. Ač má za sebou spoustu fotbalových vítězství, tak za celoživotní výhru považuje svou rodinu. Má čtyři děti. Syny Brooklyna, Romea, Cruze a dceru Harper. S manželkou Victorií jsou svoji dvacet let a jsou považováni za jeden z nejstabilnějších párů. Se svými dětmi tráví David veškerý svůj volný čas. A pokud má jeho manželka pracovní povinnosti? Není problém, aby zajistil celý chod domácnosti sám. Ptáte se, jaké je tajemství úspěšného vztahu? Jak Victoria potvrdila, jejich spokojené manželství spočívá nejen v tom, že se spolu dokážou stále zasmát, ale také v tom, že mají péči o domácnost rovnoměrně rozdělenou.

David Beckham je známý i svým tetováním, které má téměř po celém těle. První vytetovaný obrázek byl připomínkou narození jeho prvního syna. Dneska jich má kolem 40. A to nejen obrázky své rodiny, ale také citáty z Bible a důležité mezníky jeho života.

NA DAVIDA BECKHAMA A JEHO ÚSPĚCHY V KOSMETICKÉ I MÓDNÍ BRANŽI SE PODÍVEJTE DO GALERIE:

Český Ken Robert Paulat: Syna Andrease mi porodila náhradní matka, čekal jsem rok na dárkyni vajíčka

Český Ken Robert Paulat: Syna Andrease mi porodila náhradní matka, čekal jsem rok na dárkyni vajíčka

Související články

Další články