Victoria Beckham zveřejnila video, v němž jí David vyznal lásku. Ona je dokonalý balíček všeho, řekl

Victoria Beckham zveřejnila video, v němž jí David vyznal lásku. Ona je dokonalý balíček všeho, řekl
Zdroj: Showpix.cz

Victoria Beckham je za svou životní lásku Davida Beckhama vdaná už krásných 20 let. Teď navíc na svém Instagramu sdílela sladké video z minulosti, v němž bývalý slavný fotbalista a idol milionů žen vysvětluje, proč ji tolik miluje. Byl to doják k pohledání.

Kateřina Sobolová
Kateřina Sobolová 27. 02. 2020 12:47

Bývalá zpěvačka Spice Girls a módní návrhářka Victoria Beckham sdílela na sociálních sítích video ze společných začátků s Davidem. A někdejší anglický reprezentant na něm odhalil, proč se do své ženy zamiloval.

 

Zobrazit příspěvek na Instagramu

 

Příspěvek sdílený Victoria Beckham (@victoriabeckham),

Tak sladké!

„Na Victorii jsem nemohl ukázat jen na jednu věc. Byla prostě dokonalý balíček všeho,” svěřil se David. „Právě jsem se do ní zamiloval,” říká ve videu. „Do mě?” ptá se Victoria. Beckham ji v tom utvrdí a poté se na ni usměje. Pětačtyřicetiletá Victoria svůj příspěvek na Instagramu okomentovala slovy: Tak sladké! Miluji a označila na něm svého manžela.

Z jejich vztahu se láska a romantická gesta nevytratila ani po více než dvaceti letech. David s Victorií se spolu seznámili v roce 1997 a dva roky na to už se konala veselka v Luttrellstown Castle v Irsku. Mají spolu taky tři syny - Brooklyna, Romea a Cruze - a nejmladší osmiletou dceru Harper.

Známá zpěvačka před čtyřmi lety uvedla, že její děti si uvědomují, že je slavná, a že znají i Spice Girls. S dětmi také společně sledovala film Spice World, který mapuje týden superhvězd a snaží se odhalit, jaké jsou osobnosti všech členek skupiny. Tento snímek však nesklidil tak velký úspěch, jak zpěvačky čekaly, a zůstal ukrytý ve spodní části filmových žebříčků. Děti jsou ale na Victorii pyšné a v roce 2007 se dokonce zúčastnily jejího turné se Spice Girls.

Cruz má talent, Harper je divoška

Victoria také odhalila, které ze čtyř dětí toho po ní nejvíce zdědilo. Podle všeho je to patnáctiletý syn Cruz. „Je tak hudebně nadaný. Ani jsem si neuvědomila, že umí zpívat,” přiznala zpěvačka. „Je to kluk, který hraje fotbal. Jednoho dne ale jen seděl v autě a zpíval a já jsem radostně řekla: páni, opravdu můžeš zpívat,” dodala pyšně Victoria.

Zato nejmladší dcera Harper je kombinací obou rodičů. „Je to malá divoška, která hraje s bratry na zahradě fotbal, ale také si ráda hraje s make-upem,” svěřila se Victoria.

Co se týká výchovy dětí, tak jsou Beckhamovi sehraným týmem. „Měníme se, takže když jsem doma já, je pryč on. Jeden z nás je vždy doma a o děti se postará,” řekla Victoria pro Jimmy Kimmel Live! „Vždycky říkám, že je to méně o rodičovství a více o kontrole davu. Máme čtyři děti, a když si každý z nich domů vezme kamarády, tak je doma kupa dětí,” uzavřela módní ikona.

Český Ken Robert Paulat: Syna Andrease mi porodila náhradní matka, čekal jsem rok na dárkyni vajíčka

Český Ken Robert Paulat: Syna Andrease mi porodila náhradní matka, čekal jsem rok na dárkyni vajíčka

Související články

Další články