David Beckham políbil svou dceru na rty a za fotku na Instagramu to zase schytal

David Beckham políbil svou dceru na rty a za fotku na Instagramu to zase schytal
Zdroj: Profimedia.cz

Láska rodiče ke svému dítěti je neskutečná. Pokud ji člověk neprožije na vlastní kůži, tak se dá se jen velmi obtížně popsat slovy. A spousta lásky je také v rodině Beckhamů. Bývalý anglický fotbalista se skvělými vztahy se svými dětmi netají, s nejmladší dcerou Harper si momentálně užívá její dětství, ovšem nedávno to pořádně schytal: jedna z jeho fotografií totiž pobouřila spoustu fanoušků na sociálních sítích. O co šlo?

Kateřina Sobolová
Kateřina Sobolová 02. 12. 2019 10:58

Být slavným, to často není žádná výhra. Jste totiž neustále pod drobnohledem, stejně jako vaše rodina, a veřejnosti tak neunikne vůbec nic z vašeho života. Když někdejší fotbalista Manchesteru United či Realu Madrid vyjádřil lásku ke své dceři fotkou na sociálních sítích, strhlo to obrovskou lavinu (často hanlivých) komentářů. Přitom na ní své osmileté Harper dává jen pusu. Ovšem problém je v tom, že na ústa…

Polibek pro tatínka

Podobnou fotografii bývalý anglický reprezentant zveřejnil už v roce 2017. Tehdy pětiletou Harper políbil na rty, k fotce na Instagram přidal komentář „Polibek pro tatínka“ a fanoušci se ihned pustili do ostrých komentářů. Extrémem bylo, když jeden z uživatelů obvinil spokojeného otce čtyř dětí (Brooklyna, Romea, Cruze a Harper) z toho, že je zvrhlík.

A Beckham to schytal i tentokrát. „Líbání vaší dcery na rty bylo vždy podivné, ale ještě divnější to je, když je ještě starší,“ napsal jeden z uživatelů sociálních sítí. Našlo se ale i hodně lidí, kteří na fotce vidí přesně to, co má vyjadřovat: tedy lásku otce k dceři. „Lidé jsou zděšeni, že se milující otec odváží políbit svou dceru na rty,“ napsal ironicky jeden z followerů, který se slavného fotbalisty očividně zastal.

Není to nic špatného!

Žádný přešlap v Davidově příspěvku nevidí ani uživatelé stránky LADbible, kteří v anketě spojené s fotografií stáli na Beckhamově straně. Hned 86% hlasujících řeklo, že pusa na rty své dceři v podání bývalého fotbalisty není vůbec nic špatného.

Beckham společně se svou manželkou Victorií, která je bývalou členku skupiny Spice Girls, v červenci oslavil dvacetileté výročí svatby. Do jejich vztahu neustále zasahují média i „odborníci“ na sociálních sítích, slavný pár se ale jen tak něčím nenechá rozhodit. A tak se už brzy klidně můžeme dočkat podobné fotky znovu.

Vendula Pizingerová promluvila o těhotenství ve 48 letech: Lidé mi přáli postižené dítě a smrt

Vendula Pizingerová promluvila o těhotenství ve 48 letech: Lidé mi přáli postižené dítě a smrt

Související články

Další články