Módní ikoně Victorii Beckham je dnes 46 let: Otec ji vozil do školy rolls-roycem, učebnice nosila v kabelce Gucci

Victoria Beckham, dívčím jménem Adams je anglická zpěvačka, která se stala známou jako členka skupiny Spice Girls, kde měla přezdívku Posh Spice.
Zdroj: Wikimedia Commons/LGEPR CC BY 1
Victoria Beckham, dívčím jménem Adams je anglická zpěvačka, která se stala známou jako členka skupiny Spice Girls, kde měla přezdívku Posh Spice.Nyní se věnuje kariéře módní návrhářky, v které je velmi úspěšná. Je manželkou fotbalisty Davida Beckhama, se kterým má syny Brooklyna, Romea, Cruze a dceru Harper.V roce 2003 byla jmenována britskou velvyslankyní Dolce & Gabbana a ve stejném roce začala spolupracovat s firmou na výrobu džínsů Rock and Republic.
Pak si založila vlastní firmu na výrobu džínsů, slunečních brýlí a parfémů. V roce 2009 přišla se svou první kolekcí šatů.
+ 4 fotky+ 5 fotek

Britská zpěvačka se stala slavnou díky hudební skupině Spice Girls, kterou v 90. letech milovaly puberťačky po celém světě. Měla přezdívku Posh Spice a její styl ji vynesl mezi ikony módy. Vlastně tak ani není divu, že později vyměnila hudbu za kariéru módní návrhářky. Třešničkou na dortu je, že má doma jednoho z nejvíc sexy mužů světa, fotbalistu Davida Beckhama.

Petra Járková
Petra Járková 17. 04. 2020 08:00

Victoria Beckham je známá nejen pro svůj pěvecký talent, ale má také vytříbený vkus a miluje módu. Kdykoliv vyrazí její rodinka s fotbalistou Davidem Beckhamem v čele za zdi jejich honosné rezidence, působí jako ze žurnálu.

Úspěch střídá úspěch

Aby taky ne, Victoria je úspěšná podnikatelka, návrhářka a manželka jednoho z nejbohatších a nejkrásnějších sportovců světa. Má prostě vše, co si jen žena může přát. Peníze, úspěch a krásnou rodinu.

Šťastné dětství

Vlastně to tak má už od dětství. Její otec Anthony Williams Adams byl totiž elektrotechnický inženýr, který nouzí o peníze rozhodně netrpěl a jeho dcera tak mohla mít vše, na co jen pomyslela. Maminka byla pojišťovací úřednice a ve volném čase stíhala své kamarádky. Cit pro styl získala Victoria právě po ní.

Do školy v rolls-roycu

Ve škole se Victoria také lišila. Její otec si toužil koupit luxusní vůz značky rolls-royce, a když se mu to konečně podařilo, vozil ji každý den před školu, aby auto náležitě využil. Zpěvačka v jednom z rozhovorů vzpomínala, že to pro ni bylo za trest, spolužáci jí totiž záviděli a koukali na ni skrz prsty. Otce prý často prosila, aby ji vozil dodávkou. V té době vznikla i její legendární přezdívka Posh, kterou následně využila ve skupině Spice Girls, která jí změnila život.

Učebnice v kabelce

Cit pro módu v sobě měla Posh od malička. Už na škole místo klasické aktovky nebo batohu nosila učebnice v kabelce Gucci. Také milovala balet, chtěla být jako ty ladné baletky, které sledovala ve filmech. V sedmnácti proto začala studovat tanec na Laine Theater Arts College v Epsomu. Při studiích tančila ve skupině Persuasion, kterou tvořili dva muži a Victoria. Vystupovali v klubech a na diskotékách.

Seznámení s Davidem

Nějaký čas se Victorie živila i jako učitelka tance. Byla od malička vychovávána v tom, aby měla vždy něco v záloze. Nebylo to ale třeba. Victorii se v životě daří snad vše, na co sáhne. V roce 1997 se totiž seznámila se svým budoucím manželem Davidem Beckhamem. Na charitativním fotbalovém utkání Manchesteru United je seznámil manažer Spice Girls Simon Fuller, který byl Davidovým fanouškem. Padli si do oka a další rande na sebe nenechalo dlouho čekat. V roce 1998 se vzali a první syn Brooklyn se narodil o rok později. Teď už spolu mají děti čtyři.

NA FOTKY VICTORIE BECKHAM SE PODÍVEJTE DO GALERIE:

Vendula Pizingerová promluvila o těhotenství ve 48 letech: Lidé mi přáli postižené dítě a smrt

Vendula Pizingerová promluvila o těhotenství ve 48 letech: Lidé mi přáli postižené dítě a smrt

Související články

Další články