Zpěvačce Martě Jandové je 46 let: Zvažuje úpravu poprsí, po zpěvácích zakotvila v náruči gynekologa

Zpěvačce Martě Jandové je 46 let: Zvažuje úpravu poprsí, po zpěvácích zakotvila v náruči gynekologa
Zdroj: Showpix.cz
Marta Verner, rozená Jandová je česká zpěvačka známá především z působení v německé kapele Die Happy. V České republice se vydala na sólovou dráhu.Narodila se jako dcera Petra a Jany Jandových. Její otec je frontman kapely Olympic. V České republice se jako zpěvačka poprvé představila v 90. letech, většinou společně s Petrem Jandou při televizních vystoupeních. V Německu bydlela šestnáct let, nejprve v Ulmu, poté převážně v Hamburku. Zkušebna kapely se nachází v Berlíně.+ 4 fotky+ 5 fotek

Jejím otcem je legendární hudebník Petr Janda, proto se odstěhovala do Německa, aby si svou kariéru vybudovala sama a bez protekce, což se podařilo. Úspěch zaznamenala díky působení v kapele Die Happy a samozřejmě také díky sólovému zpěvu. Dnes žije spokojeně s rodinou v Česku a užívá si klid a pohodu.

Petra Járková
Petra Járková 13. 04. 2020 08:00

Zpěvačka Marta Jandová se narodila Petrovi a Janě Jandovým 13. dubna roku 1974. Od dětství se pohybovala v showbyznysu, jelikož její otec je frontmanem skupiny Olympic, která patří k české hudební špičce.

Studijní pobyt

Marta vystudovala ekonomickou střední školu se zaměřením na jazyky, což jí pomohlo v další kariéře. Také absolvovala roční studijní pobyt v USA, kam odjela poté, co jí v sedmnácti letech zemřela maminka na rakovinu. O několik let později této diagnóze podlehl i její bratr Petr.

Přesun do Německa

Poté, co ji nepřijali na vysokou, odjela sbírat další jazykové zkušenosti, tentokrát do Německa. Tam se seznámila s Thorstenem Mewesem, kytaristou skupiny Die Happy a vzala místo zpěvačky právě u něj v kapele. Než dostala Die Happy smlouvu od Sony BMG, peněz nebylo nazbyt, tak se živila, jak se dalo. Pracovala v čajovně, myla nádobí v restauraci, roznášela letáky a dokonce dělala ochranku na koncertech. Po podepsání smlouvy se konečně začala živit zpěvem. První deska Die Happy Supersonic Speed totiž v Německu měla neuvěřitelný úspěch.

Zpátky do Čech

V Čechách ji měli diváci možnost poznat až v 90. letech, kdy společně s otcem vystupovala v nejrůznějších estrádách. Pak dostala možnost se svou kapelou vystoupit na finále ankety Český Slavík v roce 1998.

Marta a muzikály

Také vystupovala v českých muzikálech. Za zmínku stojí Mona Lisa nebo Krysař, kde se objevila po boku hvězdy Lucie Bílé. Kvůli roli v muzikálu Mona Lisa se vrátila natrvalo do Čech, kde byla také oslovena jako porotce první řady Česko Slovenské SuperStar, kde si ji čeští diváci zamilovali.

Milostný život

Martin milostný život tak slavný nebyl. Po několika neúspěšných vztazích s hudebníky, jako byl například popový zpěvák Sasha nebo první manžel Thorsten Mewes přesedlala jinam. Nejprve to byl Viktor Mráz a po něm už její osudový muž, gynekolog Miroslav Verner. S tím má dceru Marušku a zdá se, že je to idylické manželství.

Nová prsa

Zpěvačku tedy už nemá co trápit, teda má. Jde o povadlé poprsí, se kterým se nějak neumí ani ve svém věku smířit.

„Po porodu dcery a následném kojení se můj hrudník změnil. Jako každá žena bych chtěla mít tělo jako před porodem. Na těchto partiích se bohužel dost podepsalo kojení, tak bych chtěla si nechat poupravit poprsí, aby bylo jako dřív. Rozhodně nechci větší, jen aby na něj tolik nedopadala gravitace,“ svěřila se v jednom z dřívějších rozhovorů. Tak uvidíme, zda budou Martu zdobit nové slušivé silikony.

NA FOTKY MARTY JANDOVÉ SE PODÍVEJTE DO GALERIE:

Dcera Michaely Gemrotové prodělala před narozením krvácení do mozku: Prognóza byla hrozná, ale dělá obrovské pokroky

Dcera Michaely Gemrotové prodělala před narozením krvácení do mozku: Prognóza byla hrozná, ale dělá obrovské pokroky

Související články

Další články