Zpěvačce Céline Dion je dnes 52 let: Měla třináct sourozenců, šestkrát prodělala umělé oplodnění

Zpěvačce Céline Dion je dnes 52 let: Měla třináct sourozenců, šestkrát prodělala umělé oplodnění
Zdroj: Showpix.cz
Zpěvačka vypadá skvěle i v triku a džínách.Fanoušky trápí obavy o zdravotní stav zpěvačky.S ubývajícími kily jí přibyly vrásky.Z hubeného obličeje vystupuje kostnatá brada a lícní kosti.+ 8 fotek+ 9 fotek

Kanadská umělkyně, která za svou kariéru získala obrovský počet ocenění Grammy nebo Juno, kromě toho, že skvěle zpívá, občas i písně skládá. Do povědomí posluchačů se dostala začátkem osmdesátých let, v devadesátkách ji pak znal už celý svět.

Petra Járková
Petra Járková 30. 03. 2020 08:00

Celine Dion se narodila do velké, chudé, ale hudebně založené rodiny. Je nejmladší ze čtrnácti dětí. Matka hrála na housle a otec na harmoniku. Rodina vlastnila bar, kde o víkendu její členové vystupovali a vydělávali peníze do rodinného rozpočtu.

První píseň

Velký talent se u Celine ukázal už v pěti letech, kdy zpívala společně s bratry a sestrami. Ve dvanácti už zpívala většinou sama a začala koketovat i s tvorbou textů. Společně s matkou složila francouzskou píseň Ce N'etait Qu'un Reve. Ta se dostala do rukou jejího budoucího manžela, Reného Angelila.

Eurovize

René byl z talentu mladé dívky tak nadšený, že nad ní od roku 1981 převzal kontrolu a začal řídit její umělecký život. Dokonce zastavil svůj dům, aby jí pomohl s finančními prostředky na první sólové album Incognito, tak moc jí věřil. V roce 1988 jí dokonce zařídil účast na Eurovizi, která nastartovala její hvězdnou kariéru, Celine totiž s písní Ne Partez Pas Sans Moi vyhrála. Poté se jí ozval producent David Foster a začal jí produkovat alba.

My Heart Will Go On

Dion skrývala svůj vztah k Renému až do roku 1997, kdy se rozhodla jít s kůží na trh a Angelila si v Las Vegas tajně vzít. V té době také dostala svou životní nabídku od Jamese Hornera. Měla nazpívat úvodní píseň k novému velkofilmu Jamese Camerova s názvem Titanic. Píseň dostala název My Heart Will Go On.

Problémy s otěhotněním

I přes veškerou slávu však nebyla v životě šťastná, nedařilo se jí otěhotnět. Dokonce si dala pauzu od kariéry, s manželem se intenzivně o druhé dítě snažili, ale nevyšlo nic. Nakonec se rozhodli pro umělé oplodnění. To se podařilo až na šestý pokus. Zpěvačce se díky němu narodila v roce 2010 dvojčata na Floridě.

Luxusní sídlo

Tam zpěvačka vlastnila obrovské luxusní sídlo, ve kterém se nacházelo 13 ložnic, 14 koupelen a vlastní vodní park. Kromě toho si s rodinou užívala i golfové hřiště, tenisový kurt a její známí a kamarádi přepychový dům pro hosty. Nedávno však dům prodala za neuvěřitelných 855 milionů korun.

Spekulace o anorexii

V poslední době se spekuluje o zpěvaččině anorexii. Vypadá totiž jako chodící kost a kůže, je nevrlá a nechce, aby ji paparazzi fotili. Snad se jedná o pouhé spekulace a zpěvačka zůstane na hudebním výslunní ještě hodně dlouho. Dnes každopádně slaví 52. narozeniny, takže se jistě s chutí zakousne do narozeninového dortu.

NA ZPĚVAČKU CELINE DION SE PODÍVEJTE DO GALERIE:

Český Ken Robert Paulat: Syna Andrease mi porodila náhradní matka, čekal jsem rok na dárkyni vajíčka

Český Ken Robert Paulat: Syna Andrease mi porodila náhradní matka, čekal jsem rok na dárkyni vajíčka

Související články

Další články