Nezdravé hubnutí: Které celebrity si díky šíleným dietám přivodily anorexii?

Manželka Charlieho Sheena Denise Richards si po boku záletného herce a alkoholika prožila své.
Zdroj: Profimedia.com
Victoria Beckham si díky nevěrám manžela Davida prošla peklem, které se odrazilo na její postavě.Sharni Vinson má s váhou problémy, často je vysloveně kost a kůže.Manželka Charlieho Sheena Denise Richards si po boku záletného herce a alkoholika prožila své. Herečka Tara Reid se svou váhou bojuje neustále, dost často je podezřívána z anorexie.+ 3 fotky+ 4 fotky

Jako světově známá celebrita máte povinnost vypadat za každé situace dokonale. Ne každá to ale zvládá, aniž by nebyla vystresovaná, nepříjemná nebo se nepřejídala a následně zase nehubla. Prostě z extrému do extrému. Pojďme si představit ty největší hazardérky se svým zdravím.

Petra Járková
Petra Járková 26. 01. 2020 10:00

Podívejte se, které slavné ženy nevydržely neustálý tlak a kontrolu svého vzhledu, s hubnutím zašly moc daleko a dokonce některé z nich balancovaly na hranici života a smrti.

Victoria Beckham

Typickou zástupkyni přehnané vyhublosti představovala svého času Victoria Beckham. Stále byla na očích fotografům, kteří sledovali každý její krok. K tomu se přidaly nevěry jejího manžela Davida Beckhama a Victoria rázem usoudila, že aby byla pro svého muže stále atraktivní, musí se uchýlit k dietám. Bývalá členka Spice Girls nedokázala hubnutí udržet ve snesitelné normě a jednu dobu vypadala jako hubená nafukovací panna s obrovskými silikony. Tímhle vzhledem na manžela dobrý dojem určitě neudělala. Naštěstí má ale David všech pět pohromadě, tak s nevěrami přestal a nyní se prezentuje jako spokojený otec šťastné rodiny a nutno podotknout, že i Victoria vypadá o poznání lépe.

Keira Knightley

Další herečkou, která zprvu nechtěla přiznat, že trpí anorexií, byla Keira Knightley. Dlouho tvrdila, že se jedná o genetiku, díky které je natolik hubená. Později šla do sebe a přiznala sobě a světu, že trpěla anorexií.

Tara Reid

Smutný příběh potkal i herečku, jejíž kariéra odstartovala komedií Prci, prci prcičky, Taru Reid. Ze dne na den se z ní stala hvězda první velikosti, byla žádaná a chtěli ji všude. I ona začala toužit po dokonalosti a vinou této posedlosti si nechala udělat řadu naprosto zbytečných plastických operací, které jí ubraly na kráse, a také trpěla dlouhodobě poruchou příjmu potravy.

Nicole Richie

Kdysi velká kamarádka Paris Hilton Nicole Richie to měla s váhou rovněž jako na houpačce. Jednou byla oplácaná holka z vesnice a podruhé zase vypadala jako ramínko na oblečení.

Další oběti

Se stejným problémem se potýkala také Allegra Versace, bývala přítelkyně Charlieho Sheena Denise Richards, Sharni Vinson nebo česká modelka Eliška Bučková, kterou jinak než s talířem zeleniny prostě nevidíte.

NECHCETE SKONČIT JAKO ONY? PODÍVEJTE SE NA ZARUČENÉ DIETNÍ RECEPTY DO GALERIE:

Český Ken Robert Paulat: Syna Andrease mi porodila náhradní matka, čekal jsem rok na dárkyni vajíčka

Český Ken Robert Paulat: Syna Andrease mi porodila náhradní matka, čekal jsem rok na dárkyni vajíčka

Související články

Další články