Hubněte s námi: Startujeme druhý měsíc diety. Plní KetoMix strava očekávání účastnic?

Hubněte s námi: Startujeme druhý měsíc diety. Plní KetoMix strava očekávání účastnic?
Zdroj: Archiv

Měsíc na proteinové dietě mají účástnice projektu Hubněte s námi zdárně za sebou a nyní vstoupily do jeho druhé poloviny. Jak se jim pátý týden vydařil a kolik se jim už podařilo shodit? Nechte se překvapit!

Speciální projekt
Speciální projekt 10. 05. 2021 09:00

Když se ženy hlásily do našeho redakčního projektu Hubněte s námi, nejspíš si ani neuměly představit, jak obtížné pro ně bude zbavit se chuti na sladké, nebo udržet své touhy po pečivu na uzdě. Všechny prozatím ale vydržely, protože je výsledky motivují a většinu zdravý styl života začíná i bavit.

Jak probíhal pátý týden KetoMix stravy a co znamenal pro obě Míši a Dášu?

Míša S. se konečně vrátila k běhu

Míša S. je s dietou už naprosto sžitá. Její tělo si zvyklo na to, že má málo sacharidů a cítí se tak dobře a fit. Také se konečně vrátila k běhu, což jí pomáhá se psychicky odreagovat.

Největší motivaci má ve facebookové skupině, kde ji inspiruje Dáša. Nechce se před ostatními účastnicemi nechat zahanbit, proto všechny pravidla zdravého hubnutí s KetoMix jídly dodržuje.

Nad jídlem více přemýšlí a bez příloh už se umí kvalitně a chutně najíst. Nakonec jí tedy ani nevadilo, že jí váha stagnuje a ani centimetry tento týden neubývaly.

Archiv

Dáša už nemůže pozřít polévky z prášku

I Dáša se v tomto týdnu cítila fajn. Jen už je alergická na určité jídla. Nemůže pozřít polévky a omelety. Ty si tedy připravuje na způsob pizzy. Stále jí pětkrát denně.

Jinak příliš nesportuje, ale alespoň chodí do práce pěšky. Má to více než kilometr a půl, takže se to počítá.

V pátém týdnu zhubla Dáša dalších 1,4 kilogramu a centimetr v pase. Tento týden pro ni byl tedy opět úspěšný.

Míša M. stále trpí nedostatkem energie

Archiv

Michaela M. nemá ani v pátém týdnu dost energie, jinak se ale cítí vcelku dobře. Do hubnutí konečně zapojila i aktivitu, začala cvičit podle YouTube. Bohužel to však kvůli nedostatku energie moc nezvládá.

Nejvíce si oblíbila čokoládové tyčinky, které by mohla jíst každý den a KetoMix chleba, který jí pomáhá zahánět chuť na pečivo. Změnily se jí také návyky. Naučila se jíst pětkrát denně, zdravě a dodržuje pitný režim.

Bohužel Míša M. byla tento týden zklamaná, že nic nezhubla, ale snad se jí ten další bude dařit lépe a kila půjdou zase dolů.

Druhý měsíc hubnutí je tu a ženy tak odstartovaly druhou polovinu své hubnoucí mise. My jim přejeme do dalších týdnů hodně pevné vůle a velké úspěchy! Sledujte jejich osudy na Lifee.cz v projektu Hubněte s námi.

 

Aleš Cibulka chystá se svým partnerem Michalem Jagelkou stříbrnou svatbu: Být gayem v devadesátkách nebylo vůbec snadné

Aleš Cibulka chystá se svým partnerem Michalem Jagelkou stříbrnou svatbu: Být gayem v devadesátkách nebylo vůbec snadné

Související články

Další články