Hubněte s námi: Pětice žen prožívá druhý týden na keto dietě. Přichází krize?

Hubněte s námi: Pětice žen prožívá druhý týden na keto dietě. Přichází krize?
Zdroj: Lifee.cz

Pětice vybraných žen hubne už druhý týden pod vedením výživových specialistů z KetoMix. Každá už je ve fázi, kdy očekává viditelné výsledky a na dietu by mělo být její tělo zvyklé. Jaká je však realita? Je opravdu vše zalité sluncem nebo se naše odvážlivkyně drží zuby nehty?

Speciální projekt
Speciální projekt 05. 04. 2021 09:00

Aneta, Dáša, Petra, Míša S. a Míša M.. To jsou jména pěti žen, které hubnou díky dietě KetoMix. Už mají za sebou první týden, kdy se rozkoukávaly, zkoušely recepty a testovaly, co jim bude chutnat více a co méně. Teď už ale mají za sebou týden druhý, který by nám měl ukázat nějaké ty viditelné výsledky, na které dámy samozřejmě s napětím čekají. Pojďme se tedy podívat na to, jak se jim dařilo!

Volnější oblečení a pochvaly okolí dělají Míšu šťastnou

Míše M. ze začátku nebylo dobře. Nejen, že měla první týden hlad, ale dostala i jakousi "keto chřipku", kdy jí bylo opravdu špatně a bolela ji hlava. Naštěstí už je však vše pryč a administrativní pracovnice si hubnutí mohla začít konečně užívat.

Na jídla z repertoáru KetoMix si zvykla, nemá už takové chutě na sladké, které miluje a nepociťuje hlad. Teď má dokonce občas problém do sebe pět jídel denně nasoukat. Pochvaluje si také facebookovou skupinu KetoMix, do které se přidala a využívá spousty receptů a rad, jak si nejrůznější jídla vylepšit. Když jí něco nejde, hned běží nakouknout do skupiny a vždy to díky radám ostatních vyřeší.

Míša už na sobě pociťuje i fyzické změny, ze kterých je vysloveně šťastná. Je jí volnější oblečení a lidé si všímají, že hubne a vypadá lépe. Chválí ji a ona se cítí skvěle. Není divu, za dva týdny dodržování proteinové diety zhubla už pěkných 5,3 kilogramů.

Lifee.cz

Aneta si vychytává recepty a baví ji experimentovat

Aneta se od počátku diety cítí dobře a problém s přechodem neměla. Občas sice trpěla pocitem hladu, ale to už je dávno pryč. Nyní si s jídlem více hraje, recepty si vylepšuje a dá se říci, že se z ní stává kovaná KetoMix kuchařka.

Ráda zkouší nové věci a recepty. Inspiraci čerpá také z facebookové skupiny nebo z vlastní fantazie. Nejvíce ji těší, že se může lépe hýbat, což pro ni byl důvod, proč se do projektu přihlásit. Jako maminka na mateřské dovolené se totiž kolem svého dítěte musí otáčet.

Potěšená je i z viditelných výsledků. Během prvního týdne zhubla 2 kila a během druhého další 2 kila. No a 4 kila dole už jsou sakra znát!

Lifee.cz

Dášu podporuje a motivuje syn

Dagmar pokračovala úspěšně i v druhém týdnu. Sice stále neměla dost energie, ale už si na tento pocit zvykla. U receptů se stále drží návodu, vychytávky tedy nepotřebuje. Jídla jí chutnají i tak.

Těší ji pochvaly od kolegyň z práce, které jí říkají, že splaskla v obličeji a že má menší zadek. V druhém týdnu zhubla dalších 1,7 kilogramů, tudíž má za dva týdny dole 3,4 kilogramu.

Přes počáteční obavy je dnes ráda, že se do projektu zapojila a už se nemůže dočkat, až si půjde zaběhat se synem, který ji velmi podporuje a motivuje.

Jak vidíte, naší pětici se daří lépe a lépe a dietu si začínají užívat. Výsledky jsou viditelné a začíná si jich všímat okolí, což ženy samozřejmě těší.

Příště se podíváme, jak se našim ženám bude dařit v třetím týdnu!

 

Vendula Pizingerová promluvila o těhotenství ve 48 letech: Lidé mi přáli postižené dítě a smrt

Vendula Pizingerová promluvila o těhotenství ve 48 letech: Lidé mi přáli postižené dítě a smrt

Související články

Další články