Hubněte s námi: Třetí týden přinesl stagnaci váhy i pochvaly okolí

Hubněte s námi: Třetí týden přinesl stagnaci váhy i pochvaly okolí
Zdroj: Lifee.cz

Některé z pěti vybraných žen začaly ve třetím týdnu pociťovat, jaké to je pomalu shazovat kila a cítit dobře. První týdny pro ně totiž nebyly snadné a u některých se dokonce úbytek váhy zastavil. Jak jsou na tom se svými úspěchy teď a co je nejvíce motivuje?

Speciální projekt
Speciální projekt 12. 04. 2021 12:14

Třetí týden diety je tu  a naše pětice odvážných žen je už s jídly KetoMix sžita a nový životní styl se pro ně začíná stávat zcela přirozeným. Také konečně vidí úbytky na váze a necítí se unaveně či hladově, jako tomu bylo v prvním a druhém týdnu.

Aneta se těší na nová KetoMix jídla

Lifee.cz

Aneta se ve třetím týdnu cítí moc dobře, jak sama přiznává, úbytek váhy cítí především na oblečení. To jí neskutečně těší a dodává jí to motivaci do dalšího hubnutí.

Pro hubnutí na další měsíc si vybrala i nové produkty KetoMix, které chce vyzkoušet. Její volba padla na houbovou polévku, sušené maso, čokoládu a chleba, tudíž se její jídelníček dostatečně zpestří.

Za první dva týdny Aneta zhubla 4 kilogramy a tento týden k nim přidala další kilo, takže už má na váze o 5 kilogramů méně. I centimetry jdou dolů, za tři týdny je to krásných 8 centimetrů.

Míša M. ve třetím týdnu nezhubla

I Míša M. se cítí ve třetím týdnu dobře, hlady netrpí, jen stále nemá tolik energie, kolik by si představovala. Jejího úbytku na váze si všiml už i její partner, kterému se líbí čím dál tím víc a chválí ji. Velkou motivací pro Michaelu je i to, že si připadá zdravější a obleče kousky oblečení, které jí předtím ležely ve skříni.

Jako nová jídla si do druhého měsíce hubnutí vybrala chléb, těstoviny a čokoládové tyčinky. Jedno ji ale zamrzelo. Ve třetím týdnu nezhubla ani kilo a ani centimetry nešly dolů. Snad se ve čtvrtém týdnu zase vše umoudří, doufá jedna z pětice odvážných žen.

Míše S. neubývají centimetry

Pro naši druhou Míšu byl třetí týden dost náročný. Přepadávaly jí chutě na jídla, která nejsou z prášku. Také se cítila dost unavená a na sport stále neměla energii.

Největší motivací pro ni ale je to, že váha jde stále dolů. Bohužel se jí nezmenšují centimetry, což by upřednostnila před kilogramy. Nejvíce si změny všímá její partner a kolegové v práci, kteří ji díky covidovým opatřením nevídají tak často. Jejich pochvala samozřejmě mladou personalistku těší.

Pro další týdny hubnutí se rozhodla Míša S. vyzkoušet sušené maso, další druhy polévek, těstoviny a nachos, které jí chutnají ze všeho nejvíc.

Míša S. zhubla ve třetím týdnu dalších 1,6 kg, má tudíž dole už neuvěřitelných 7 kilogramů. Centimetry sice začaly stagnovat, ale blondýnka si s tím v příštím týdnu jistě poradí.

Jak si ženy povedou v závěru první měsíce hubnutí, kdy už by mělo být jejich tělo navyklé na nový styl, si řekneme zase příště. Nezapomeňte tedy sledovat Lifee.cz a projekt Hubněte s námi!

Vendula Pizingerová promluvila o těhotenství ve 48 letech: Lidé mi přáli postižené dítě a smrt

Vendula Pizingerová promluvila o těhotenství ve 48 letech: Lidé mi přáli postižené dítě a smrt

Související články

Další články