Hubněte s námi: Představujeme vám pět šťastných vítězek, které získají postavu snů!

Hubněte s námi: Představujeme vám pět šťastných vítězek, které získají postavu snů!
Zdroj: archiv Lifee.cz

Pět odvážných žen, které byly vybrány výživovými poradci KetoMix k tomu, aby pod jejich dohledem hubnuly a získaly tak postavu, po které léta touží. Dnes si je představíme a prozradíme vám, proč se pro tuto velkou životní výzvu rozhodly.

Speciální projekt
Speciální projekt 15. 03. 2021 09:00

Před několika týdny jsme vyhlásili možnost zhubnout za pomoci účinné ketonové diety KetoMix nějaké to povánoční kilo a to zcela zdarma a pod dohledem specialistů. Z velkého množství zájemkyň výživoví poradci vybrali pět z vás, kteří získají kompletní nabídku dietních jídel KetoMix na dva měsíce.

Nejen, že budou hubnout s KetoMixem, ale na náročnou situaci nebudou sami. Starat se o ně budou odborníci, ale oporu najdou i v ostatních účastnících projektu, se kterými mohou sdílet své pocity, strasti a vypjaté chvíle. V partě se to lépe táhne a to si ženy, které se do projektu přihlásily, zcela jasně uvědomují. A my také! Budeme jim tedy vždy k ruce.

Pojďme si představit pět šťastlivců, kteří byli do hubnoucího projektu vybráni:

archiv Lifee.cz

Dagmar je padesátiletá prodavačka v pekařství, která sice občas sportuje, ale její práce ji předurčuje k tomu si tu a tam zobnout nějakého toho moučného výrobku, proto pro ni zhubnout není vůbec snadné. Celé dny čichá vůni čerstvě upečených rohlíčků, koblih či šátečků, na které se už jen při představě sbíhají sliny. Dagmar má však velkou motivaci, kterou je cítit se lépe a v létě se nestydět ukázat na koupališti v plavkách. Při její výšce 163 centimetrů a váze 91 kilo by ráda za dva měsíce ketonové diety zhubla alespoň 10 kilo.

archiv Lifee.cz

Administrativní pracovnice Michaela M. je mladá, sympatická, dvaadvacetiletá žena, která měří 165 centimetrů a váží 103 kilogramů. Říká o sobě, že celý život byla silnější, díky čemuž se i v jejím nízkém věku projevily vážné zdravotní problémy a to v podobě astmatu a syndromu polycystických vaječníků. Sport není její největší kamarád a zaměstnání má z velké většiny sedavé.

archiv Lifee.cz

Pohledná HR manažerka Michaela S. při své výšce 160 centimetrů váží 77 kilogramů. Není to sice moc, ale vzhledem k malému vzrůstu je na ní každé kilo navíc vidět. U Míši by hubnutí neměl být takový problém, protože ráda sportuje a má pevnou vůli. Zhubnout by chtěla především kvůli svatbě své kamarádky, kde chce být krásná a také chce při běhání zvýšit své časy. V šatníku má navíc spoustu pěkného oblečení, do kterého se už nevejde a to by ráda před létem opět napravila. Tato sedmadvacetiletá blondýnka by chtěla zhubnout alespoň 15 kilogramů.

archiv Lifee.cz

Vedoucí OÚS Fakultní nemocnice na Bulovce Petra je rázná žena. Když do redakce dorazila na focení, její energie nás dostala doslova všechny. Ve svých dvaapadesáti letech jde o šmrncovní paní, která při své výšce 160 centimetrů váží 72 kilogramů a trápí ji především to, že nic neobleče a připadá si tlustá. Se svou kamarádkou, která ji na focení doprovodila, chce jet v létě na dovolenou, takže by měla ráda do plavek postavu jako lusk. K tomu by potřebovala za pomoci odborníků z KetoMix zhubnout deset kilogramů.

archiv Lifee.cz

Pětatřicetiletá maminka na mateřské dovolené Aneta měří 180 centimetrů a po porodu jí zůstala váha stát na 108 kilogramech. Aneta nemá čas sportovat, proto je pro ni tento druh diety naprosto vhodný. Díky plnohodnotným jídlům chce zhubnout 34 kilogramů, stačit svému dítěti a cítit se jako moderní maminka plná života.

Nyní už znáte všech pět odvážných žen, které startují dvouměsíční hubnoucí kúru a pokud jsou vám stejně tak sympatické jako nám, můžete jim držet palce a sledovat jejich příběhy, úspěchy i překážky, které budou muset při své cestě překonávat. Vše pravidelně najdete na tomto webu!

Český Ken Robert Paulat: Syna Andrease mi porodila náhradní matka, čekal jsem rok na dárkyni vajíčka

Český Ken Robert Paulat: Syna Andrease mi porodila náhradní matka, čekal jsem rok na dárkyni vajíčka

Související články

Další články