Hubněte s námi: Šestý týden diety přinesl velké změny ve váze i chuti

Hubněte s námi: Šestý týden diety přinesl velké změny ve váze i chuti
Zdroj: Archiv

Už jen dva týdny chybí účastnícím projektu Hubněte s námi do konce dietního programu. Měly by tedy zatnout zuby a v posledních čtrnácti dnech udělat vše proto, aby dosáhly kýžených výsledků. Jaká je ale skutečnost? Mají na to ještě sílu?

Speciální projekt
Speciální projekt 09. 06. 2021 10:00

Pětice našich odvážných žen, které chtějí být do léta fit a krásné, čekají poslední dva týdny proteinové diety. V projektu Hubněte s námi už mají za sebou šest náročných týdnů na KetoMix jídlech, kdy si jejich tělo zvykalo na úplně nový režim. Jak jsou na tom Dáša, Aneta a Míša M. teď?

Dáša díky sirupu pije více vody

Archiv

Čím více se blíží léto, tím je Dáša více motivovaná. Naštěstí se na dietě cítí skvěle a vychutnává si nová KetoMix jídla, která doposud nevyzkoušela. Objednala si výbornou asijskou polévku a lískooříškový krém se stévií.

Největší radost jí však udělal pomerančový sirup, nemá totiž ráda čistou vodu, tudíž nyní více pije, což je při této dietě velmi důležité.

KetoMix dietu by Dáša ostatním ženám, které chtějí zhubnout, doporučila, ale předem upozorňuje, že má i svá negativa. Ne každý zvládne tolik jídel z prášku. Jsou sice rychlá na přípravu, ale jíst je pětkrát denně šest týdnů, je dost náročné. Chce to prý opravdu silnou vůli.

Tu Dáša má a dietu dodržuje opravdu pečlivě. I přesto tento týden nezhubla ani deko, ale přes boky má méně o dva centimetry, což ji opravdu těší.

Míša M. vidí úbytek kilogramů díky fotkám

Míša M. se motivuje fotkami, které si sama udělala před dietou a v průběhu ní. Pěkně na nich vidí, jak hubne a ubývají jí centimetry.

Po šesti týdnech jí nejvíce chutnají čokoládové tyčinky a KetoMix chleba. Vzhledem k tomu, že je z úbytku kilogramů nadšená, dietu už doporučila své sestře, která chce zhubnout také nějaké to kilo. Ta se prý také rozhodla KetoMix vyzkoušet a nyní čerpá cenné rady právě od Míši.

Za šest týdnů zhubla účastnice projektu ze 104 kilogramů na 96 kilo, to znamená, že úbytek na váze byl za tuto dobu osm kilogramů.

Archiv

Aneta doporučila dietu známým

Aneta se i po šesti týdnech na dietě cítí dobře, ale posteskla si, že jí začíná stagnovat váha, a to i přesto, že do svého hubnoucího režimu přidala dlouhé procházky s dětmi.

Naopak si ale pochvaluje, že si díky této dietě osvojila zdravější životní styl a nové návyky při stravování. Chce určitě i po ukončení projektu Hubněte s námi žít jinak. Z jídel má nejraději koktejly, které bude prý pít i nadále.

Sama svým známým KetoMix jídla doporučila a pochlubila se, že mnozí z nich už tento druh diety také dodržují.

Nakonec zhubla během šestého týdne jen necelé kilo. Má ale dva týdny ještě před sebou, tudíž se mnohé může změnit.

Dcera Michaely Gemrotové prodělala před narozením krvácení do mozku: Prognóza byla hrozná, ale dělá obrovské pokroky

Dcera Michaely Gemrotové prodělala před narozením krvácení do mozku: Prognóza byla hrozná, ale dělá obrovské pokroky

Související články

Další články