Hubněte s námi: Čtvrtým týdnem končí měsíc na proteinové dietě. Jakých výsledků naše ženy dosáhly?

Hubněte s námi: Čtvrtým týdnem končí měsíc na proteinové dietě. Jakých výsledků naše ženy dosáhly?
Zdroj: Archiv Lifee.cz

Měsíc hubnutí má pět žen, které byly vybrány v rámci redakčního testování, za sebou. Jak čtvrtý týden prožívaly, co nového se s jejich tělem událo a jakých výsledků od začátku hubnutí s KetoMix dosáhly?

Speciální projekt
Speciální projekt 21. 04. 2021 16:50

Měsíc diety mají naše odvážné ženy, které chtějí zhubnout nějaké to kilo, za sebou. Každá je jiná, každá chce zhubnout kvůli něčemu jinému a každé to jinak i jde, jedno je ale spojuje. A to odhodlání, výdrž a radost z úbytku váhy.

Dáša se zamilovala do lískooříškového krému

Dáša se rozhodla, že společně se svým synem bude sportovat. S příchodem jarního počasí chce začít chodit na delší svižné procházky a následně přejít na běh.

S jídly problém účastnice nemá, ale vždy je důležité, jakou má právě směnu v práci. Když jde o ranní a odpolední, tak vše zvládá, ale když má směnu dlouhou, musí si připravovat až čtyři jídla dopředu. Přes den tedy kombinuje koktejly, tyčinky a kaše a hlavní jídlo si dává až k večeři.

Archiv Lifee.cz

Dášinou největší motivací jsou centimetry dole, kterých si všímají i kolegyně a kamarádky z volejbalu. Fandí jí a motivují jí. I manžel už prohlásil onu větu, na kterou Dagmar čekala: "Mámo, tys nám nějak opadla!"

Do druhého měsíce si chce nadšená účastnice přilepšit koktejly, chlebem a tyčinkami. Také jí chutná asijská polévka a proteinové těstoviny. Na doporučení vyzkoušela už i sušené maso, které jí také chutná. Za největší lahůdku ale považuje lískooříškový krém slazený stévií, kterého by byla schopná sníst tuny. Raději ho tedy schovává i sama před sebou.

Na chuť nepřišla česnekové pomazánce a také jí velmi chybí sýry, ostatní mléčné výrobky a klasické pečivo.

Za čtyři týdny Dagmar zhubla téměř 5,5 kilogramů, tudíž se do dalšího měsíce vrhá plna očekávání.

Petra přiznává, že je občas nedisciplinovaná

Petra se těší na přechod na druhou fázi proteinové diety a na nová KetoMix jídla. Jíst pět jídel denně pro ni totiž bylo dost vysilující a náročné. Sama přiznává, je lajdák a že tato dieta je hodně o vůli a disciplíně.

Občas to tedy nezvládne a zhřeší. Řídí se ale heslem "Nelituj toho, co jsi udělal, lituj toho, co jsi neudělal". Hubne tedy pomaleji, ale hlídá si příjem tekutin a nemá chuť na sladké, což ji těší.

Neví tedy přesně, kolik zhubla, ale žádná sláva to prý není. Pomohlo by jí si zajít zaplavat nebo do sauny, tak doufá, že brzy sportoviště a relaxační místa otevřou. Zatím chodí alespoň běhat nebo na svižné procházky po parku.

Archiv Lifee.cz

Aneta je z projektu Hubněte s námi nadšena

Aneta se rozhodla i po měsíci ještě zůstat v první fázi a pokračovat tak jako doteď. Nechybí jí žádné potraviny a s nabídkou KetoMix jídel je naprosto spokojena.

S celým průběhem hubnutí, přístupem výživových poradců i kvalitou, chutí a přípravou jídel je už sžitá. Nebojí se říct, že je z projektu Hubněte s námi přímo nadšena.

Aby taky ne, za měsíc má Aneta dole 7 kilogramů a 12 centimetrů. Úspěch je tedy evidentní a naší odvážlivkyni to týden od týdne víc a víc sluší.

Jak si ženy povedou v druhém měsíci hubnutí, kdy mnoho z nich přejde do druhé fáze diety, si řekneme zase příště. Nezapomeňte tedy sledovat Lifee.cz a projekt Hubněte s námi!

Český Ken Robert Paulat: Syna Andrease mi porodila náhradní matka, čekal jsem rok na dárkyni vajíčka

Český Ken Robert Paulat: Syna Andrease mi porodila náhradní matka, čekal jsem rok na dárkyni vajíčka

Související články

Další články