Hubněte s námi: Jednu z účastnic potkal nečekaný zdravotní problém

Hubněte s námi: Jednu z účastnic potkal nečekaný zdravotní problém
Zdroj: Archiv

Sedmý týden byl plný překvapení. Kousek před finále musela jedna z účastnic projekt opustit. Zbytek žen se držel zuby nehty, protože věděl, že vytoužený konec už je za dveřmi.

Speciální projekt
Speciální projekt 30. 06. 2021 07:30

Pětice našich odvážných žen, která se přihlásila do projektu Hubněte s námi, má za sebou sedmý týden a míří do finále. O to větší bylo zklamání, když se ho Míša M. nebude moci zúčastnit, nakazila se totiž koronavirem a musela proteinovou dietu předčasně ukončit. A jak si vedly její kolegyně Petra, Míša S. a Dáša?

Dáša neměla hlad a zapomínala jíst

Dáša sedmý týden jela na fázi 2, což znamená pět jídel denně. Snažila se to dodržovat, ale jelikož neměla hlad, často zapomněla na některou ze svačin.

Také už jí jídlo nechutnalo a těšila se, až bude dieta u konce. Ani váha už se nehýbala, naštěstí ani jedním směrem. Snažila se vše konzultovat se skupinou, kde si s kolegyněmi sdílely recepty a další inspirace.

Jak tedy Dáša už prozradila, váha jí stagnovala a zůstala na úbytku 6 kilogramů, což Dagmar přijde fajn. Samozřejmě ale doufala v trochu jiný výsledek.

Archiv

Petra si nestíhala práškové jídlo připravovat

Na Petru jsem zpočátku sázeli, že zhubne nejvíce, bohužel však ztratila nejméně kilogramů. Nebyla to ale zase tak úplně její chyba. Pracuje jako sestřička v nemocnici na Bulovce a v době koronaviru měla tak práce víc než dost, nestíhala si tedy pravidelně krabičky do zaměstnání připravovat.

Určitě však ocenila na cesty vlakem, kde tráví několik hodin denně, tyčinky KetoMix, které jí zahnaly hlad a také jí chutnaly. Do toho měla ještě nemocného tatínka a jak sama přiznává, poslední, na co myslela, byla dieta.

Neumí si ani představit, že už by normálně nejedla. Přivedli jsme ji ale na to, že se nepřejídá, zapojila do jídelníčku více zeleniny, a i když v sedmém týdnu nic neshodila, cítí se mnohem lépe.

U Míši S. se vše ustálilo a zvykla si

Archiv

Míša S. sice očekávala, že bude hubnout rychleji, ale se svým úbytkem je nakonec spokojena. Nemůže se ale už dočkat, až si dá sklenku prosecca. Změny na sobě už nepozoruje, vše se ale ustálilo a ona si na dietu od KetoMix zvykla a bere ji jako běžnou součást každého dne.

Od 4.týdne se proces hubnutí u Míši zastavil, ať se snažila, jak se snažila. To ji trochu zklamalo, ale nevzdala se. V sedmém týdnu nezhubla nic.

Jak probíhal poslední týden účastnic se dozvíte v příštím díle Hubněte s námi.

 

Dcera Michaely Gemrotové prodělala před narozením krvácení do mozku: Prognóza byla hrozná, ale dělá obrovské pokroky

Dcera Michaely Gemrotové prodělala před narozením krvácení do mozku: Prognóza byla hrozná, ale dělá obrovské pokroky

Související články

Další články