Slavný herec Ewan McGregor se rozvádí. Přijde ho to na pořádný balík

Slavný herec Ewan McGregor se rozvádí. Přijde ho to na pořádný balík
Zdroj: Profimedia.cz

Déle než dvacet let trvá manželství slavného skotského herce Ewana McGregora s o pět let starší producentkou Eve Mavrakis. Jenže ti dva už spolu nějakou dobu nežijí a rozvádí se. Rozvod McGregora přijde draho, on ale chce být co nejdříve svobodný – dokonce ještě dříve, než je soud rozvede.

Kateřina Sobolová
Kateřina Sobolová 16. 12. 2019 15:23

Jejich manželství všichni dlouho považovali za spokojené a šťastné. Jenže jak už to tak v showbyznysu bývá, tak i mezi nimi to začalo skřípat. Osmačtyřicetiletý McGregor totiž během natáčení seriálu Fargo potkal pětatřicetiletou americkou herečku Mary Elizabeth Winstead, se kterou si začal románek a oheň byl na střeše.

Neměli předmanželskou smlouvu

Jejich aféru odhalil bulvární deník The Sun, který zveřejnil, jak se Ewan a Mary líbají. Reakce na sebe nenechala dlouho čekat a dosud spokojené manželství dospělo k rozvodovému řízení. To se vleče už od loňského ledna, manželé navíc neměli podepsanou předmanželskou smlouvu, a tak se mezi nimi rozjel velký boj o majetek. Ve hře však není jen velký dům, vedle něhož stojí vila legendární Marylin Monroe, ale také spousta milionů dolarů.

Tuhý boj svádí také o nejmladší ze svých čtyř dětí – osmiletou Anouk, která je, stejně jako dospívající Jamian, adoptovaná. Herec, jenž se objevil ve snímcích Kráska a zvíře nebo Andělé a démoni, usiluje o střídavou péči, zatímco jeho manželka chce nezletilou Anouk jen pro sebe.

Tvrdá slova nejstarší dcery

Společně mají ještě další dvě dcery, ty však svému tátovi nemohou odpustit to, co udělal. Nejstarší z nich Clara dokonce svého otce nazvala kreténem a jeho milenku přirovnala k lidskému odpadu.

Nikdo neví, jak dlouho bude jejich rozvodová tahanice ještě trvat, McGregor ale požádal soud, aby z něj udělal svobodného muže ještě dříve, než se rozvedou – ideálně do Vánoc. V současné době totiž, jak sám říká, prožívá nejlepší období svého života. Vidí to ale stejně i jeho manželka a čtyři děti?

Vendula Pizingerová promluvila o těhotenství ve 48 letech: Lidé mi přáli postižené dítě a smrt

Vendula Pizingerová promluvila o těhotenství ve 48 letech: Lidé mi přáli postižené dítě a smrt

Související články

Další články