Ženatý Justin Timberlake lituje svého hříchu s kolegyní

Ženatý Justin Timberlake lituje svého hříchu s kolegyní
Zdroj: Profimedia.cz/koláž

Známá americká hvězda Justin Timberlake natáčí nový film Palmer. V něm bude hrát po boku Alishy Wainwright, s níž vytvoří milenecký pár. Ovšem bulvární novináři si všimli, že to mezi nimi nejiskří jen na place, ale taky mimo něj. Justin se totiž v jednu chvíli neuhlídal...

Kateřina Sobolová
Kateřina Sobolová 05. 12. 2019 10:41

K osudové události došlo jedné listopadové noci v baru Absinthe House na ulici Bourbon Street v New Orleans. Jak uvádí zdroje The Sun, známý americký herec a zpěvák popadl Alishu za ruku a položil ji na koleno. Potom začal hladit její nohu a pevně sevřel její ruku. Na internetu se brzy objevila fotografie, která jejich „románek" odhalila a Justin, který je už sedm let spokojeně ženatý s manželkou Jessicou Biel, s níž má čtyřletého syna, měl pořádný malér.

Moc jsem toho vypil

Timberlake si ale vše rychle uvědomil a začal zpytovat svědomí.  „Nic se mezi námi nestalo. Tu noc jsem toho ale moc vypil a svého chování lituji," napsal osmatřicetiletý rodák z Memphisu na svůj Instagram. „Není to příklad, který bych chtěl nastavit pro svého syna," dodal.

Autor hitů My Love nebo Mirros se většinou drbům a spekulacím vyhýbá, ale nyní se rozhodl reagovat, aby bránil svou rodinu. „Omlouvám se své úžasné manželce i rodině za to, že jsem je vystavil tak trapné situaci. Zaměřím se na to, abych byl tím nejlepším manželem a otcem, jakým jen mohu být. Teď to tak nebylo," uvědomuje si bývalý člen skupiny ´N Sync, který se později proslavil také díky spolupráci s kapelou The Black Eyed Peace.

Už se tomu smějí

Ačkoliv celá aféra s Timberlakem docela zahýbala, jeho manželství se prý nijak neotřáslo. „Jessica s Justinem se tomu spíše smějí, ale bylo to nevhodné a je to něco, co by z míry vyvedlo každou manželku," řekl pro E! News jeden ze zdrojů, který má ke slavnému páru blízko. „Jessica je na něj moc hodná a on ví, jaké štěstí v ní má," dodal. Tuto kauzu má Timberlake zdárně za sebou. Ovšem měl by si dát pozor, natáčení filmu totiž ještě zdaleka není u konce.

Vendula Pizingerová promluvila o těhotenství ve 48 letech: Lidé mi přáli postižené dítě a smrt

Vendula Pizingerová promluvila o těhotenství ve 48 letech: Lidé mi přáli postižené dítě a smrt

Související články

Další články