Nejkratší manželství celebrit. Kdo je rekordmanem?

Která manželství jsou nejkratší?
Zdroj: zdroj: pixabay
Občas mají manželství velice krátkou životnostEddie Murphy a Tracey Edmondsová spolu byli dva týdnyLibor Bouček dostal brzy po svatbě parohy a neváhal podat žádost o rozvodani Nicolas Cage se v manželství nijak neohřál+ 1 fotka+ 2 fotky

Ne vždy se manželství vydaří a povede. Rozvodovost je v dnešním světě opravdu vysoká a lidé se rozvádějí už po pár letech. Občas se ale sňatek nepovede natolik, že jdou manželé od sebe už po několika dnech. Pojďme se společně podívat na rekordmany.

Lenka Šebestová
Lenka Šebestová 20. 04. 2018 16:01

Britney Spears a Jason Alexander (55 hodin)

A začneme hned reálným rekordem. Pouhých 55 hodin byla Britney Spears vdaná za Jasona Alexandera. Vzali se v Las Vegas a než stačili oba vystřízlivět po bujaré svatební hostině, byl jejich sňatek anulován.

Libor Bouček a Marinna Ďurianová (3 měsíce)

I my máme své rekordmany. Tento pár nasadil laťku opravdu vysoko a rozohdně bude těžké ji překonat. Marinna svého muže tři měsíce po svatbě podvedla s milionářem Janem Novotným. To Bouček nerozdýchal a požádal o rozvod.

Nicolas Cage a Lisa Marie Presley (107 dní)

Krásná dcera Elvise Presleyho si vzala slavného herce po dvou letech společného chození, které rozhodně nebylo klidné. Mysleli si, že svatbou svůj vztah zachrání. Bohužel tomu tak nebylo a problémy se sňatkem stále více prohlubovaly. Rozvod byl tedy nevyhnutelný.

Iva Frühlingová a Richard Krajčo (4 měsíce)

Vzali se po pouhém jednom měsíci vztahu a jejich společné manželství nevydrželo ani půl roku. Frühlingová tenkrát nesla rozvod velice špatně.

Eddie Murphy a Tracey Edmondsová (2 týdny)

Velký proutník a komik Eddie Murphy a slavná producentka Tracey Edmondsová. Vzali se na soukromém ostrově Bora Bora a než z ostrova odletěli, už se rozváděli.

 

Vendula Pizingerová promluvila o těhotenství ve 48 letech: Lidé mi přáli postižené dítě a smrt

Vendula Pizingerová promluvila o těhotenství ve 48 letech: Lidé mi přáli postižené dítě a smrt

Související články

Další články