Redakční testování se soutěží: Jaký parfém je vhodný pro rebelky, intelektuálky nebo dobrodružky?

Redakční testování se soutěží: Jaký parfém je vhodný pro rebelky, intelektuálky nebo dobrodružky?
Zdroj: archiv
Vůně jsou k zakoupení v kamenných prodejnách i na e-shopu www.yves-rocher.cz za cenu 1 490 Kč/100 mlVůně jsou k zakoupení v kamenných prodejnách i na e-shopu www.yves-rocher.cz za cenu 1 490 Kč/100 mlVůně jsou k zakoupení v kamenných prodejnách i na e-shopu www.yves-rocher.cz za cenu 1 490 Kč/100 mlVůně jsou k zakoupení v kamenných prodejnách i na e-shopu www.yves-rocher.cz za cenu 1 490 Kč/100 ml+ 1 fotka

Vůně je na ženě jedním z nejdůležitějších aspektů, díky kterým si jí muž všimne. Když jsme tedy dostaly v redakci možnost otestovat tři různé parfémy, byly jsme nadšeny. Přece jen, každá jsme jiná, ale každá chceme vonět tomu pravému.

Speciální projekt
Speciální projekt 04. 02. 2020 09:30

Parfémové vody a kosmetika od Yves Rocher jsou osvědčenou klasikou. Je to proto, že produkty této značky jsou vždy kvalitní, voňavé a inspirované přírodou. Kombinace vůní sprchových gelů, krémů i parfémových vod je neotřelá, originální a především jedinečná. Na své si proto přijde každý.

Inspirace přírodou

Nejinak je tomu i u parfémových vod. Při jejich přípravě byla velkou inspirací příroda. V Yves Rocher věří ve vůně, které něco vyjadřují, ale zároveň jsou dostupné pro všechny.

Nová kolekce La Collection obsahuje alespoň 87 % složek přírodního původu z dohledatelných zdrojů a všechny parfémové vody z této řady jsou navíc stoprocentně veganské.

Radost ze života

Všechny tři vůně jsou koncipovány tak, aby přinášely radost, pozitivní emoce a souznění s přírodou. Vyberete si tedy tu, která je vám nepříjemnější a po její aplikaci si budete připadat, jako byste oblékli druhou kůži.

Nová parfémová řada

Představíme vám parfémové vody Autour de MINUIT, Nouveau GENRE a Sable FAUVE. Ze všech těchto vůní můžete čerpat energii po celý den. Postupně se pojďme podívat na to, co o této voňavé trojce řekly specialistky na parfémy a následně na osobní zkušenosti testovatelek. Jaká je ta pravá pro vás?

archiv

Sable FAUVE

Parfemářka Marie Salamagne:

Nechte se oslnit západem slunce plným měděných a jantarových odlesků. Sable Fauve vypráví příběh o rozpálené divočině. Vůně bobu tonka rozehřátého slunečním žárem se snoubí s pryskyřičnými nótami cistu a benzoe a postupně se mění ve sladký závan mandlí s kouřovou tečkou.

Redaktorka Eliška:

"U parfému mě nejvíce překvapila sladká a výrazná ale přesto jemná vůně. Ta vydrží celý den, tudíž s sebou nemusím lahvičku brát kamkoliv jdu a mám jistotu, že nebudu muset během půl roku kupovat nový. Samotná lahvička má navíc velmi elegantní vzhled, což pro mě osobně hraje velkou roli. Myslím si, že vůně nejlépe sedne intelektuálně založeným ženám, které jsou stejně výrazné jako ona."

Autour de MINUIT

Parfemářka Amandine Clerc Marie:

Závratné emoce první schůzky pod temně modrou oblohou ozdobenou hvězdami. Kosatec s námi rozehrává hru světla a stínu, aby postupně odhaloval svá tajemství. Vůně se silnou návykovostí.

Redaktorka Markéta:

"Tuto vůni bych doporučovala především odvážnějším typům. Ženy, které si libují v lehkých květinových vůních by totiž mohly být zklamané. Ale ty, které mají rády divočinu v podobě těžší a výraznější vůně, mohou zaplesat, protože Autour de Minuit je přesně pro ně. Pro mě byl jasnou volbou! Velmi totiž oceňuji jeho výraznou vůni, která se na kůži opravdu dlouho drží. Také je skvělé, že tento typ parfému mohu použít jak na běžné denní nošení, tak na významnější akce. Mezi ostatními vůněmi pro mě vyniká svou výrazností a snadnou zapamatovatelností."

Nouveau GENRE

Parfemářka Marie Salamagne:

Nouveau Genre je více než jen parfém. Je to vůně, ze které čiší síla a vědomí sebeurčení. Bob tonka umírňuje sílu a moc pačuli. Parfémová voda, jež vzbuzuje závislost.

Redaktorka Helena:

"Dříve jsem hodně cestovala a strávila spoustu času v Indii, takže je mi blízká vůně pačuli. Vyvolává ve mně nostalgii. Na parfému je mi sympatické, že obal i nádoba jsou z recyklovatelných materiálů. Také mě oslovilo to, že  Nouveau Genre je symbolem síly a sebepřijetí, což ve své momentální životní situaci potřebuju."

Pokud chcete vyhrát parfémovou vodu z řady La Collection, soutěžte s námi!

Stačí správně odpovědět na soutěžní otázku:

Nová parfémová voda Nouveau GENRE od Yves Rocher z řady La Collection je symbolem síly a sebepřijetí. V jejím složení najdete:

a) mandarinku z Itálie

b) pačuli z Indonésie a fazoli tonka

c) iris z Číny

Nápovědu naleznete na www.yves-rocher.cz.

Správné odpovědi zasílejte do 14.2. na mail soutez@lifee.cz. Vyhrává 3., 63. a 103. správná odpověď.

Vůně jsou k zakoupení také v kamenných prodejnách i na e-shopu www.yves-rocher.cz za cenu 1 490 Kč/100 ml

Přejeme hodně štěstí!

Soutěž byla ukončena

Výherci byli kontaktování emailem.

Pravidla soutěže

NA TESTOVANÉ PARFÉMY SE PODÍVEJTE DO GALERIE:

Vendula Pizingerová promluvila o těhotenství ve 48 letech: Lidé mi přáli postižené dítě a smrt

Vendula Pizingerová promluvila o těhotenství ve 48 letech: Lidé mi přáli postižené dítě a smrt

Související články

Další články