Vyluxováno a vytřeno raz dva! Vyzkoušeli jsme nový multifunkční vysavač Bissell

Vyluxováno a vytřeno raz dva! Vyzkoušeli jsme nový multifunkční vysavač Bissell
Zdroj: Archiv redakce

Čistý a voňavý domov je snem každé z nás, někdy se nám ale úplně nedaří, naše přání naplnit. Zvlášť pokud máme domácího mazlíčka a málo času na úklid. Otestovali jsme nový multifunkční tyčový vysavač Bissell CrossWave X7 Plus Cordless Pet Pro.

Speciální projekt
Speciální projekt 13. 04. 2022 07:30

Z testování jsme si odnesli zajímavou zkušenost – uklízení může být radostí a zábavou pro celou rodinu. Protože udržet doma pořádek zabere spoustu času a ne každého domácí práce baví. Pokud s vámi navíc domácnost sdílí děti a mazlíčci, o to je úklid náročnější.

Konec zvířecím chlupům a skvrnám

Všestranný a lehký multifunkční vysavač Bissell CrossWave X7 Plus Cordless Pet Pro vysává, vytírá a zároveň podlahu vysouší. Spojuje tak pohodlí a výkon, bez námahy a rychle zbaví domácnost nepořádku, a to včetně psích chlupů. Nový režim TURBO PET zaručuje vyšší výkon úklidu na mokro, což oceníte při nepořádku po domácích mazlíčcích a v případě každodenních zaschlých skvrn na podlaze.

Redakčního testování se ujala šéfredaktorka Markéta, která má dvě děti, psího chlupáče a přiznává, že úklid během pracovního týdne obtížně zvládá. O bezdrátovém tyčovém vysavači dlouho přemýšlí a rozhlíží se na trhu, který jí padne do oka.

„U nás doma bývá poměrně rušno a někdy mám pocit, že nedělám nic jiného, než že sbírám ze země chomáčky chlupů, utírám skvrny od pití a jídla, nebo vysávám drobky. Našeho čtyřnohého mazlíčka necháváme často na chalupě, což je fajn přes týden, kdy na úklid nemám čas téměř vůbec. Na druhou stranu mě pak čeká v sobotu nejen radostné vrtění psího ocásku, ale i koberce plné chlupů. Bissell CrossWave X7 Plus Cordless Pet Pro jsem tak potřebovala vyzkoušet v bytě na plovoucích podlahách, ale i na klasických kobercích,“ popisuje Markéta.

Vytírá jen čistou vodou

Tu na první pohled zaujal elegantní design vysavače a LED osvětlení hlavice, díky kterému nepřehlédnete žádný nepořádek. Ovládání vysavače je jednoduché a výkonný digitální motor vám zajistí až 30 minut bezdrátového uklízení.

Archiv redakce

„Ocenila jsem, že na rozdíl od klasického vytírání udržuje technologie dvou nádrží Bissell čistou a špinavou vodu odděleně. Vytíráte tak jenom čistou vodou. A starost si pak nemusíte dělat ani se špinavým kartáčem po úklidu. Automatická samočistící stanice kartáčová válec vyčistí a propláchne i vnitřek přístroje,“ pochvaluje si.

Provoní celý byt

Za velké plus považuje Markéta to, že úklid na plovoucích podlahách byl hotový raz dva, i to, že přiložený čistící roztok Natural Multi-Surface Pet je velmi šetrný a přírodní. Neobsahuje totiž těžké kovy, fosfáty ani barviva „Eliminuje zápach a krásně provoněl celý byt. Podlahu namočíte jednoduše zmáčknutím tlačítka zespodu na rukojeti, jakmile máte vytřeno, párkrát přejedete a vysavač podlahu dokonale vysuší,“ popisuje zkušenost Markéta.

Nikde ani chloupek

Archiv redakce

I když máme naše mazlíčky rádi, občas je to s nimi s ohledem na pořádek náročné. Vysavač Bissell je ale nepřítelem psích chlupů. „Nevěřila jsem vlastním očím, když jsem čistila nádobu s odpadem, kolik toho vysavač z koberců pohltil. Na kobercích nebyl nikde ani chloupek. Při vysávání klasickým vysavačem by dalo velkou námahu, chlupy z koberců dostat.Tenhle okamžik dal naší rodině jasný signál, že takového pomocníka nutně potřebujeme a to nejlépe hned.“

Markétu nadchlo i to, že se s vysavačem „nejvíc skamarádil“ manžel, který se vyžívá v revolučních technologiích a úklid 3v1 se mu zalíbil. Pro šestiletého syna byl však na delší uklízení těžký do ruky. „Ale rozlitý čaj dokázal vytřít i on sám.“

Hodnocení závěrem

Bissell CrossWave X7 Plus Cordless Pet Pro je chytrý pomocník, který najde nejlepší využít v rodinách s dětmi a mazlíčky. Při každodenním úklidu oceníte jeho rychlost a spolehlivost. Je rychle po ruce a stačí mu deset minut, aby byla místnost dokonale čistá a navíc provoněná. Poradí si i s hodně zašpiněnými koberci, psí chlupy pro něj nejsou žádnou překážkou.

Archiv redakce

„Sympatické je, že zařízení Bissell nejen po domácích mazlíčcích uklízí, ale také je pomáhá zachraňovat. Prostřednictvím nadace Bissell Pet Foundation pomáhá opuštěným zvířatům najít nový domov. O nákupu tohoto revolučního víceúčelového přístroje vážně přemýšlím,“ uzavírá testování Markéta.

Plusy a mínusy multifunkčního vysavače Bissel

+ zajímavý a elegantní design

+ automatická samočistící stanice

+ jednoduché ovládání

+ vysává, vytírá, vysouší

+ rychlost a 100 % výsledek

– těžší do dětské ruky

Dcera Michaely Gemrotové prodělala před narozením krvácení do mozku: Prognóza byla hrozná, ale dělá obrovské pokroky

Dcera Michaely Gemrotové prodělala před narozením krvácení do mozku: Prognóza byla hrozná, ale dělá obrovské pokroky

Související články

Další články