Vánoční dárek, který potěší každého muže? Otestovali jsme pro vás novinku od Braunu

Vánoční dárek, který potěší každého muže? Otestovali jsme pro vás novinku od Braunu

Vánoce jsou opravdu za pár dnů. Ruku na srdce, máte už všechny dárky nakoupené, zabalené a přichystané na jejich cestu pod stromeček? Nebo začínáte zmatkovat a nakupujete hlava nehlava předměty, které pravděpodobně skončí na dně skříně obdarovaného?

Speciální projekt
Speciální projekt 11. 12. 2021 07:30

Pokud marně vymýšlíte dárek pro tátu, syna, manžela nebo jiného mužského člena rodiny, máme pro vás zaručený tip. Ondra pro vás v redakci otestoval novinku - Braun Series Pro 9477cc s nabíjecím pouzdrem PowerCase.

A výsledky jsou podle něho jednoznačné: Dává mu pět pomyslných hvězdiček z pěti možných. „První, co mne na strojku zaujalo, byl jeho design. Skvěle padne do ruky a musím vyzdvihnout zastřihovač, který je jeho součástí. Pomohl mi dostat se i na velmi těžko dostupná místa. Dovedu si představit, že funkci ocení zejména ti, kteří mají opravdu dlouhé vousy,“ popisuje testování Ondra.

RedakceStrojek Braun Series Pro 9477cc má unikátně navržené planžety, které holí i vousy kratší než 0,05 mm a technologie AutoSense přizpůsobuje výkon hustotě vousů. Díky tomu oholí i husté vousy.

Bez pěny i s ní

Redakce

Ondru při testování zaujalo i to, že se holil bez pěny, přitom však nedošlo k žádnému poškození pokožky. „Strojek skvěle funguje i s pěnou, to jsem také vyzkoušel. Díky tomu je holení ještě rychlejší,“ doplňuje s tím, že při testování si zavzpomínal na doby, kdy ho holení velmi obtěžovalo, protože bylo zdlouhavé.

„Vyzdvihnout musím i to, že je strojek vodotěsný. Bez problému si ho můžete vzít do sprchy, čímž jak se říká „zabijete dvě mouchy jednou ranou“. To musí ocenit každý chlap.“

Sen každého chlapa

Výhody novinky Braun Series Pro 9477cc tím ale podle Ondry nekončí. Chválí si i výkon strojku, který se přizpůsobí hustotě vousů a bez problému oholí i pár dnů staré strniště. Výkonný a šetrný je strojek díky zastřihovači ProLift a unikátní sonické technologii, jež pomáhají šetrně holit až o 10 % rychleji. Zastřihovač ProLift totiž zvedá a holí naplocho rostoucí vousy a sonická technologie Braun pomáhá díky 10 000 mikrovibrací šetrně zachytávat více vousů.

Redakce

Velkým plusem je dále i funkce uzamykatelné hlavice, bezdrátovost strojku i velká výdrž baterie. „A to nejlepší nakonec. Až do nebes musím vychválit pouzdro strojku a stanici SmartCare Center 5v1. Pouzdro samotné vydrží po jeho plném nabití nabité až 6 týdnů, stojek tak stačí mít v pouzdře. Stanice Smart Center 5v1 kromě nabíjení strojek nádherně vyčistí, vysuší a co je na tom všem nejlepší, tak dokonce i promaže,“ hodnotí Ondra, podle kterého je strojek Braun Series Pro 9477cc sen každého chlapa.

RedakceCentrum SmartCare 5-v-1 opravdu udělá všechnu práci na údržbě strojku za vás. Stačí stisknout jediné tlačítko a centrum samo vybere vhodný čisticí program. „Už po prvním použití jsem si ho natolik oblíbil, že pomyšlení na to, že bych se měl holit žiletkou, a nebo starým strojkem, je pro mne taková menší noční můra,“ nešetří chválou Ondra.

Redakce

Plusy a mínusy holícího strojku Braun Series Pro 9477cc

+ Zajímavý design.

+ Strojek skvěle padne do ruky.

+ Výdrž baterie.

+ 100% vodotěsný design.

+ Samočistící centrum.

+ Nabíjecí pouzdro PowerCase.

+ Se zastřihovačem se lze dostat na těžko dostupná místa.

+ Funkce uzamykatelné hlavice.

LIfee.cz

Český Ken Robert Paulat: Syna Andrease mi porodila náhradní matka, čekal jsem rok na dárkyni vajíčka

Český Ken Robert Paulat: Syna Andrease mi porodila náhradní matka, čekal jsem rok na dárkyni vajíčka

Související články

Další články