Zpomalte stárnutí: Zbavte se vrásek správným způsobem

Pomocí osvědčených triků můžete vypadat zase jako mladice
Zdroj: Profimedia

Doba plná stresu, starostí a nemožnosti volného pohybu na prvním jarním sluníčku se projevuje i na stavu naší pleti. Ta je šedá, unavená a bez života. Je tedy třeba jí pomoci a díky speciálně vyvinuté řadě kosmetiky jí navrátit svěžest a mládí.

Speciální projekt
Speciální projekt 20. 05. 2020 08:00

Znáte přírodní zázrak jménem Aphloie? Jedná  se rostlinu, jejíž výtažek přirozeně brání pleť před pronikáním toxinů a předchází projevům stárnutí. Oblíbená kosmetická značka Yves Rocher proto přišla na trh s řadou Elixir Jeunesse, která byla vyvinuta speciálně pro ochranu pleti před nepříznivými účinky vnějších vlivů.

Díky pravidelnému používání přípravků z řady Elixir Jeunesse bude vaše pleť detoxikovaná, čistá, odpočinutá, rozjasněná, hloubkově hydratovaná a hlavně bez vrásek.

Yves Rocher

3 kroky k dokonale čisté a hydratované pleti bez vrásek:

Čištění

Jednou z nejdůležitějších denních činností v péči o pleť je čištění. Je nutné ho provádět dvakrát denně a to ráno po probuzení a večer před spaním. K vyčištění pleti použijte odličovací mléko a poté naneste do dlaní čistící gel Elixir Jeunesse a pleť důkladně vyčistěte. Poté opláchněte vodou, osušte a aplikujte tonikum, díky němuž odstraníte odumřelé buňky a nečistoty. Skvělý je také roll-on na oční okolí.

Yves Rocher

Omlazení

Druhým důležitým krokem je použití séra Elixir Jeunesse, které zabraňuje předčasnému stárnutí pleti a pravidelným používáním redukují již vzniklé vrásky. Navíc zintenzivňuje účinky denního krému, který pleť udržuje vyživenou, hydratovanou a nepoškozenou. Sérum vždy aplikujte před nanesením denního nebo i nočního krému a již po měsíci si můžete být jisti viditelnou změnou.

Yves Rocher

Hydratace

Pokud chcete mít hydratovanou a zdravou pleť, musíte se o ni starat. Nezapomínejte ji tedy promazávat. Naneste krém na konečky prstů, vmasírujte ho do pokožky obličeje a krku od středu směrem k okrajům, nechte chvíli působit a až následně pleť zatěžujte nanesením make-upu či jiných líčidel.

Soutěž

Pokud byste chtěli novou řadu Elixir Jeunesse vyzkoušet i vy, stačí s námi soutěžit o tři balíčky luxusní kosmetiky Yves Rocher, kdy každý bude obsahovat Sérum s dvojím účinkem a Denní omlazující péči. Každý balíček je v hodnotě vyšší než 1 600 Kč.

Soutežní otázka:

Řada Elixir Jeunesse obsahuje koncentrovaný výtažek z rostliny s názvem aphloia. Víte, na jakém ostrově se pěstuje?

  1. Mauricius
  2. Madagaskar
  3. Guadalupe

Nápovědu hledejte na www.yves-rocher.cz.

Své odpovědi posílejte na mail soutez@lifee.cz do 20.6. 2020 a do předmětu uveďte Yves Rocher - Zdraví a krása. Vyhrává 5., 25. a 45. správná odpověď. Přejeme hodně štěstí!

Pravidla soutěže najdete zde.

Soutěž byla ukončena.

 

Vendula Pizingerová promluvila o těhotenství ve 48 letech: Lidé mi přáli postižené dítě a smrt

Vendula Pizingerová promluvila o těhotenství ve 48 letech: Lidé mi přáli postižené dítě a smrt

Související články

Další články