Online diagnostika pleti: Zvolit správnou péči o pleť nikdy nebylo snazší

Online diagnostika pleti: Zvolit správnou péči o pleť nikdy nebylo snazší
Zdroj: Yves Rocher

Naše pokožka reaguje na podněty a přizpůsobuje se změnám a okolnostem. Stravovací návyky, kvalita životního prostředí, ve kterém se pohybujeme, ale třeba také určité fáze našeho života ovlivňují její kvalitu. Prvním krokem pro udržení zdravého a mladistvého vzhledu je pochopit potřeby naší pleti. S tím vám pomůže online diagnostika pleti od Yves Rocher.

Speciální projekt
Speciální projekt 05. 10. 2020 12:00

Neexistuje univerzální řada v péči o pleť, která by vyhovovala úplně každému. Pleť jedné z nás potřebuje dodat hydrataci, jiná zase cílenou péči proti vráskám. Pokud stále tápete, nebo si jen chcete ověřit, že volíte ty správné produkty, vyzkoušejte online diagnostiku pleti na stránkách Yves Rocher. V několika jednoduchých krocích zjistíte, jak své pleti dopřát to nejlepší.

Pro normální a smíšenou pleť

Pokud je vaše pleť smíšená, normální nebo suchá bez dalších specifických požadavků, pravděpodobně vám online diagnostika doporučí produkty z řady Hydra Végétal. Obsahují výtažek z kosmatcovníku – buněčnou vodu, která pomáhá pleti zachytit vodu ve všech vrstvách a udržet ji tam pro nepřetržitou hydrataci.

Detox pro zářivou pleť

Řada Elixir Jeunesse účinně regeneruje unavenou a mdlou pokožku s prvními vráskami. Je vyvinuta tak, aby pleť chránila před negativními vlivy vnějšího městského prostředí. Už při výrobě se myslí na ekologii – obsahuje výtažek z rostliny aphloie pěstované na Madagaskaru v režimu fair trade.

Yves Rocher

Boj s projevy stárnutí

Trápí-li vás začínající vrásky, vyzkoušejte hloubkovou buněčnou obnovu pleti, kterou díky nektaru z pupenů šeříku nabízí řada Anti-Age Global. Nejen že vyhladí texturu pleti, ale díky nepřehlédnutelnému designu, který je vytvářen v souladu s ekologickou vizí značky, jsou produkty ozdobou každé koupelny.

Yves Rocher

A nedokonalosti mizí…

Komplexní řešení pro smíšenou a mastnou pleť se sklonem k nedokonalostem představuje inovovaná řada Sebo Végétal s práškem z listů rojovníku grónského. Díky této látce bude vaše pokožka zmatněná, jemnější a chráněná před nedokonalostmi.

Vendula Pizingerová promluvila o těhotenství ve 48 letech: Lidé mi přáli postižené dítě a smrt

Vendula Pizingerová promluvila o těhotenství ve 48 letech: Lidé mi přáli postižené dítě a smrt

Související články

Další články