Ze života tatérů: Jak vypadala nejoblíbenější tetování doby minulé

I tatéři vypadali spíše jako úředníci
Zdroj: oldpicsarchive.com
I takhle vypadal tetovací salónVlastenka tělem i dušíPyšná práce tatérůNa těle těhle lidí by asi nevypadalo dobře nic+ 8 fotek+ 9 fotek

Tetování jako způsob zkrášlování mužského i ženského těla je dobře známý už od starověku. Různé formy malůvek na tělo vytvářeli už staří Egypťané nebo také Japonci. Ale samozřejmě i v Evropě se tetování těší velké oblibě už dlouhá léta. Pojďte se podívat na ta nejpodařenější.

Redaktor
Redaktor 23. 01. 2019 09:41

V dnešní době je tetování velmi populární, ale nebylo neznámé ani ve druhé polovině 20. století. Atmosféru ze všech koutů světa, která ukazuje tatéra či tatérku se svým „objektem“, vystihují snímky, které si můžete prohlédnout níže ve fotogalerii.

Původ snímku většinou není jasný. Našly se ale v domácích archivech a postupně se dostaly až na web Oldpicsarchive, který shromažďuje dosud nepublikované a neznámé snímky známých osobností nebo fenoménů. Jeho nejnovější „úlovek“ je právě sbírka tatérských snímků, které nám dávají nahlédnout třeba do tatérských salónů hippie „šedesátek“. Ostatně se podívejte sami.

Český Ken Robert Paulat: Syna Andrease mi porodila náhradní matka, čekal jsem rok na dárkyni vajíčka

Český Ken Robert Paulat: Syna Andrease mi porodila náhradní matka, čekal jsem rok na dárkyni vajíčka

Související články

Další články