5 nejotravnějších dotazů, které během života dostane potetovaný člověk

Bolelo tě to?
Zdroj: pixabay

Tetování je v dnešní době běžná záležitost. Někdo má na sobě devadesátkové klikyháky, jiný dává přednost symbolům. Ať tak či tak, dotazům ohledně zdobení těla se nevyhne nikdo. Jaké jsou ty nejotravnější otázky?

Veronika Hándlová
Veronika Hándlová 08. 06. 2018 21:31

A tobě nevadí, že to budeš mít nafurt? Co potom, až zestárneš?

Než jste do tetovacího salonu vešli, jistě jste si vše o tetování zjistili. Například i to, že tetování je trvalé a nejde odstranit. Respektive teoreticky jde, ale je to velice bolestivé a stejně se ho nezbavíte úplně a napořád. Tudíž tedy nechápeme, proč se na to neustále někdo musí nutně ptát.

Bolelo tě to?

Další velice častá otázka. Ano, tetování bolí. Někoho hodně, jiného míň. Každý má svůj práh bolesti nastaven krapet někde jinde. U tetování se opravdu relaxovat nedá.

Má to pro tebe nějaký skrytý význam, nebo sis to nechal udělat jen tak? 

Nikdo si nedělá kérku jen tak. Vzhledem k tomu, že je to opravdu na celý život, chceme, aby nám to něco připomínalo a něco vyjadřovalo. Kdo by si nechal tetovat na tělo něco jen tak z plezíru?

Jsi na drogách? Vypadáš jak z kriminálu

Ach, ty předsudky a škatulkování. Opravdu si většina lidí myslí, že když má někdo dredy, musí zákonitě ujíždět na drogách, a když se náhodou nechá potetovat, určitě musel nějakou chvilku sedět v base? Tento problém má především starší generace našich babiček a dědečků. Občas i rodičů. Sedněte si tedy k nim a raději jim vše vysvětlete.

Kolik tě to stálo?

Kvalitní tetování nejsou zrovna nejlevnější. Jsou to už opravdu umělecká díla, to by měl vědět každý. Vždyť se jedná o ruční práci. A především... co je komu do toho?

Vendula Pizingerová promluvila o těhotenství ve 48 letech: Lidé mi přáli postižené dítě a smrt

Vendula Pizingerová promluvila o těhotenství ve 48 letech: Lidé mi přáli postižené dítě a smrt

Související články

Další články