Stop palčivé bolesti: Jak posilovat imunitu, abyste předešli zánětům močového měchýře

Za zánět močových cest může bakterie Escherichia coli
Zdroj: zdroj: pixabay

Zimní čas je tím nejhorším pro záněty močového měchýře a další neduhy spojené s onemocněním ledvin. Není nic příjemného zažívat palčivou bolest při močení, navíc pamatujte na to, že tento problém postihuje především ženy. Ty by se tak měly chránit o to více.

Speciální projekt
Speciální projekt 24. 02. 2021 08:00

Naprostá většina žen se s tímto nepříjemným onemocněním už někdy setkala, a tak ví, jak onemocnění močových cest dokáže potrápit. Není tedy divu, že si většina dává pozor, aby nepřistydla a dopřává svému tělu takové doplňky stravy, které jim v boji s nebezpečnými bakteriemi, které zánět způsobují, pomáhají.

Sušené brusinky vám pomohou

Albert

Pokud trpíte na záněty močových cest, pak si zajděte do Alberta koupit brusinky. Ne pouze extrakt, ale ideální jsou celé sušené plody, které tam zcela jistě seženete. Brusinky podporují správnou činnost močového ústrojí a jsou dobrou prevencí právě proti infekcím. Můžete s nimi vyléčit i začínající zánět, než sáhnete po antibiotikách. Pokud tedy pociťujete pálení při močení, okamžitě je začněte konzumovat, aby nebylo pozdě!

Doplněk stravy Zlaté brusinky

Naturevia

Když se objeví první nepříjemné příznaky v podobě pálení a řezání při močení nebo pokud jim chcete předejít, existuje osvědčená pomoc z přírody. Tou jsou Naturevia Mega Brusinky, které mají nově vylepšené složení. Přípravek obsahuje to nejlepší ze severoamerických brusinek i zlatobýlu. Koncentrovaný brusinkový extrakt Cran-Max se vyrábí z celého plodu. Díky tomu má garantovaný vysoký obsah proanthokyanidinů (PAC) a zabraňuje uchycení a množení škodlivých mikroorganismů v močovém měchýři. Navíc použitá technologie BIO Shield, využívající brusinkovou vlákninu, ochrání aktivní látky před žaludeční kyselinou. Ty se pak mohou postupně uvolňovat a prodlužuje se jejich účinek. Velmi důležitou roli hraje také zlatobýl. Výtažek z této byliny totiž působí močopudně a pomůže patogeny vypláchnout z močových cest. Zkrátka je to dobře sehraná dvojice, která se skvěle doplňuje. Společně podpoří zdraví a správnou funkci močových cest a pomůže vám se rychle dostat zpět do formy.

Podpora imunitního systému

Naturamed

Pro správnou funkci močového ústrojí je samozřejmě důležitá dostatečná imunita celého těla. V poslední době se mluví jako o nejvhodnějším prostředku, jak posilovat imunitu, o vitamínu D. Zájem o něj roste celosvětově. Reakce trhu na sebe nenechala dlouho čekat. Jedna z nich je však na zdejší poměry dost nezvyklá. Přestože se vitamín D stal prodejním artiklem číslo 1, společnost NaturaMed mající své kořeny v Norsku se rozhodla pro neuvěřitelný krok.

„Letos jsme na trhu patnáctým rokem a opravdu se nám daří. Jsme absolutní leader v prodeji omega-3 v ČR a na Slovensku. Za tento úspěch vděčíme našim zákazníkům a vůči společnosti jsme cítili jistý morální závazek za svůj úspěch. Proto jsme se rozhodli v dobách nejtěžších podat pomocnou ruku a věnovat do každé domácnosti v ČR roční balení vitamínu D zdarma!“ říká ředitel společnosti Martin Kozelský. Jak roční příděl vitamínu D získat, se dozvíte na stránkách NaturaMed.

Pryč se zánětem močových cest pomocí minerálů

Svět minerálů

Pokud zánět močových cest právě máte nebo jím chronicky trpíte, přinášíme vám tip na minerál, který vám pomůže se ho zbavit a pravidelným pitím elixíru z něj se tohoto neduhu navíc zbavíte jednou provždy. Jde o křišťál, který používali již staří šamani k pomoci zejména při zánětu močových cest. Ten je důležité proplachovat, aby se bakterie dostaly ven. Elixír tedy připravíme pomocí vody a několika křišťálů, které necháme omýt pod proudem vody a nabijeme sluneční či měsíční energií. Kameny pak vložíme do velké nádoby, do které následně nalijeme vodu a necháme několik hodin působit. Kameny posléze vytáhneme a vodu vypijeme.

Vendula Pizingerová promluvila o těhotenství ve 48 letech: Lidé mi přáli postižené dítě a smrt

Vendula Pizingerová promluvila o těhotenství ve 48 letech: Lidé mi přáli postižené dítě a smrt

Související články

Další články