Zdravý životní styl, základ smysluplného života

detox
Zdroj: freepik.com

V dnešní době je nutné víc než kdy jindy udržovat se ve formě. Kromě toho, že je důležité žít zdravě, cvičit a posilovat imunitu, nesmíme zapomínat ani na zdraví psychické. Podívejte se na ty nejdůležitější zásady, které je třeba dodržovat, abyste se cítili fit a v pohodě.

Speciální projekt
Speciální projekt 19. 02. 2021 10:00

Pokud se budete cítit fit a vyrovnaní, žádný vir si na vás nepřijde. Stačí, když budete trávit čas na čerstvém vzduchu, otužovat se a v neposlední řadě také podporovat své zdraví pomocí těch správných doplňků stravy.

Detoxikujte s ostropestřcem

Naturevia

Vánoce a Silvestr dají našim játrům pořádně zabrat. Alkohol, tučná jídla, ale i dlouhodobé užívání léků či život v znečištěném prostředí se na nich podepisují. Přitom jsou životně důležitým orgánem. Probíhá v nich většina procesů souvisejících s metabolismem cukrů, tuků a aminokyselin. Játra rovněž zbavují organismus toxických látek, proto byste se o ně měli starat. V tom vám pomůže doplněk stravy Naturevia Ostropestřec Forte. Obsahuje extrakt ze semen ostropestřce mariánského, který podporuje nejen detoxikaci jater a regeneraci po všech druzích jaterních onemocnění, ale pomáhá rovněž udržet jejich správnou funkci a podporuje zažívání. Kromě toho je ostropestřec velmi silný antioxidant.

Vitamín D zdarma na celý rok

Naturamed

V poslední době se mluví o vitamínu D podporujícím imunitu. Zájem o něj roste celosvětově. Reakce trhu na sebe nenechala dlouho čekat. Jedna z nich je však na zdejší poměry dost nezvyklá. Přestože se vitamín D stal prodejním artiklem číslo 1, společnost NaturaMed mající své kořeny v Norsku se rozhodla pro neuvěřitelný krok.

„Letos jsme na trhu patnáctým rokem a opravdu se nám daří. Jsme absolutní leader v prodeji omega-3 v ČR a na Slovensku. Za tento úspěch vděčíme našim zákazníkům a vůči společnosti jsme cítili jistý morální závazek za svůj úspěch. Proto jsme se rozhodli v dobách nejtěžších podat pomocnou ruku a věnovat do každé domácnosti v ČR roční balení vitamínu D zdarma!“ říká ředitel společnosti Martin Kozelský. Jak roční příděl vitamínu D získat, se dozvíte na stránkách NaturaMed.

Česnek jako domácí lékař

Allivictus

Allivictus je kvalitní český doplněk stravy, který je vyroben pouze z kvalitního českého a slovenského česneku, dnes již z vlastní kvalitní a viruprosté sadby. Vyrábí se ručně a bez použití kovových nástrojů. Na rozdíl od syrového česneku pravidelným uživatelům dává díky efektivní formě vstřebání mnoho zdravotních benefitů, jako jsou podpora imunity, snižování vysoké hladiny krevních lipidů a tím i rizik onemocnění kardiovaskulárními chorobami nebo udržení zdravé hladiny cholesterolu v krvi.

Zdravá strava pro každý den

Albert

Pokud nemáte každý den čas vařit, ale záleží vám na tom, co jíte a chcete, aby vaše strava byla čerstvá a zdravá. Pak vyzkoušejte Fresh Bistro dobroty z Alberta. Volit můžete mezi wrapy, saláty, těstovinami i luštěninami, které vám jistě budou chutnat a ve vašem jídelníčku si jistě najdou své místo.

 

Vendula Pizingerová promluvila o těhotenství ve 48 letech: Lidé mi přáli postižené dítě a smrt

Vendula Pizingerová promluvila o těhotenství ve 48 letech: Lidé mi přáli postižené dítě a smrt

Související články

Další články