Vytvořte si velikonoční atmosféru: Tipy na výzdobu, tvoření i stylové dekorace

K Velikonocům vajíčka a pomlázka neodmyslitelně patří
Zdroj: archiv

Velikonoce jsou tu za pár dní a vy byste měli vymyslet, čím si je letos kvůli ztíženým podmínkám zpříjemníte. Vyzdobte si byt stylovými dekoracemi, nabarvěte s dětmi vajíčka a v neposlední řadě si dejte něco dobrého na zub. I přes lockdown si přece můžete letošní svátky užít!

Speciální projekt
Speciální projekt 24. 03. 2021 10:00

Letošní Velikonoce se ponesou v duchu omezení a restrikcí stejně jako loni, tudíž mnoho z nás propadá panice, že si je nebude moci dostatečně užít. Vymysleli jsme tedy pro vás několik tipů, jak si letošní svátky jara přenést k sobě domů, vytvořit něco originálního a v neposlední řadě si dopřát i něco dobrého na zub.

Jarní tvoření

Druchema

Přeneste do svého domova jaro díky kreativnímu tvoření, které nadchne především ty nejmenší. OVO totiž přichází s kreativní sadou pro jarní tvoření se skupinkou roztomilých skřítků. Sada obsahuje 8 košilek jako obličejů na vejce, ale především barevné papírové polotovary 2 čepic a 2 klobouků a 4 tělíček jako podstavců určené k dalšímu tvoření.

Vajíčkobraní v plné parádě

MilkaVelikonoční svátky jsou plné nejrůznějších tradic. V mnoha rodinách je oblíbeným potěšením vajíčkobraní a v dnešní době nabírá stále více na popularitě. Víte ale, že se nejedná o žádnou převzatou záležitost a má své kořeny i v našem regionu? Vezměte košíček a zahrajte si hru „na schovávanou“. Hrát lze všude a ideálně na zahradě. Milka Egg Hunt je kolekce plná nejrozmanitějších čokoládových vajíček z oblíbené nejjemnější čokolády z pravého alpského mléka. Kam zajíček dobroty schoval a kdo jich najde nejvíc?

Mazanec od mistra pekaře

Albert

V Albertu vychází mazanec z klasických a osvědčených receptů. Proto si ho zákazníci oblíbili a každoročně se ho prodá několik set tisíc kusů. Jistě i vás oslní svou nadýchanou konzistencí a jemnou chutí a bohatou mandlovou posypkou. Velikonoce bez mazance nejsou ty pravé Velikonoce a tento skvost prostě musí zdobit váš sváteční stůl, aby mu dodal tu pravou atmosféru.

Pro déle čerstvé pečivo

TescomaChcete, aby vám mazanec, vánočka či chléb vydržely déle čerstvé? Pak je pro vás chlebovka od Tescomy jasnou volbou. Má nastavitelné ventilační otvory, díky kterým vydrží teplý i vychladlý chléb nebo jiné pečivo déle svěží a křupavé. Navíc víko od ní tvoří bambusová deska, která může také plnit funkci krájecího a servírovacího prkénka.

Domov plný lásky

Nadcházející svátky jsou hlavně o rodině, lásce, porozumění a souznění. Pokud této energie chcete mít doma ještě více, podpořte ji takovým minerálem, který ji přinese dostatek. Ideální je růženín, který podporuje lásku a dobré vztahy. Doporučuje se ho umístit doprostřed místnosti, aby mohl působit všemi směry.

 

 

Zahradní architekt Ferdinand Leffler prozradil největší prohřešky českých zahrad: Nejvíc je hyzdí vířivky

Zahradní architekt Ferdinand Leffler prozradil největší prohřešky českých zahrad: Nejvíc je hyzdí vířivky

Související články

Další články