Dítě jako v bavlnce: Dopřejte mu bezpečí i pohodlí

děti
Zdroj: Freepik.com

Péče o děti je pro každou matku to nejdůležitější. Jak své ratolesti chránit v době koronaviru, ale i před jinými nástrahami světa? Poradíme vám bezpečné pomocníky, které vám s tím pomohou!

Speciální projekt
Speciální projekt 29. 04. 2021 08:00

Bezpečnost a zdraví dětí je to nejdůležitější. Zaměřte se tedy na to, aby vaše ratolest byla fit, v pohodě a šťastná. V dnešní době plné zákazů, příkazů a zavřených škol i školek,  je to důležitější, než kdy jindy.

Moderní varianta rybího tuku

Dávno jsou pryč doby, kdy děti dostávaly nevábně zapáchající i chutnající rybí olej na lžičce. Nyní jsou na trhu mnohem přijatelnější varianty. Například vysoce kvalitní omega-3 doplněk stravy vyráběný na základě 150leté norské tradice a poznatků zpracování rybího oleje. Původ rybího oleje OmegaMarine Forte+ je 100% dohledatelný. Lososí olej, který je pro lidské tělo nejlépe vstřebatelný, je získáván z masa lososů žijících v nejčistších vodách norských fjordů. Vyzkoušejte ho pro své děti a určitě nebudete litovat.

Škola a školka volá!

Naturevia

Po mnoha měsících domácího vyučování to vypadá, že se děti opět vrátí do školských zařízení a jejich imunita bude muset čelit mnoha atakům nemocí. Chcete-li, aby vaše ratolesti měly pravidelnou docházku a neležely doma nemocné, naordinujte jim probiotika. Ta pomáhají udržovat střevní rovnováhu a posilují imunitu. Zvolit můžete oblíbené Naturevia Laktobacílky, jež obsahují 1,2 miliardy pěti různých kmenů laktobacilů a bifidobakterií lidského původu, které jsou tělu vlastní, a proto je organismus lépe přijímá. Působí naráz v tenkém i tlustém střevě. Díky speciální úpravě jsou velmi odolné proti žaludečním šťávám a teplotě. Plně aktivní bakterie se z ochranných vrstev uvolní až ve střevech, kde plní svoji důležitou funkci. Děti i rodiče jistě ocení, že tento doplněk stravy má podobu cucavých pastilek, neobsahuje žádná barviva a má příjemnou třešňovou chuť. Nemoc si tak na malé školáčky hned tak nepřijde.

Dětské náramky z minerálů

Svět minerálů

Máte doma dobrodruha, vzteklouna, zvědavce nebo hyperaktivního jedince? Pak mu kupte dětský náramek z minerálů na míru, který jeho vlastnosti zkrotí a podpoří ho tou správnou energií. Vybírat můžete podle znamení, povahy dítěte nebo také podle zdravotního účinku, který chcete, aby náramek měl. Tyto náramky mohou však sloužit i jako ozdoba, která potěší každou parádnici.

Bezpečné cestování je základ

Adlo

Chcete, aby vaše rodina a zejména vaše děti byly maximálně ochráněny? Nebezpečí pořezání o rozbité sklo a zamezení lupičům vniknout dovnitř – to vše a mnohem více vám přinesou bezpečnostní ochranné fólie. Bezpečnostní fólie na sklo jsou totiž tou nejúčinnější ochranou do oken, zároveň nejsou vůbec nápadné – to znamená, že ani nelákají zloděje, neboť nijak nemění vnější vzhled objektu.

Vendula Pizingerová promluvila o těhotenství ve 48 letech: Lidé mi přáli postižené dítě a smrt

Vendula Pizingerová promluvila o těhotenství ve 48 letech: Lidé mi přáli postižené dítě a smrt

Související články

Další články