Jak vypadat na dvacet, i když vám je dvakrát tolik? Inspirujte se módním stylem moderátorky Kláry Doležalové (46)

Jak vypadat na dvacet, i když vám je dvakrát tolik? Inspirujte se módním stylem moderátorky Kláry Doležalové (46)
Zdroj: Instagram Kláry Doležalové
Moderátorka i přes svůj věk působí holčičím dojem. Ten podtrhávají jemné krajkové šaty. Jelikož má perfektní postavu, nemusí se bát přiléhavých kousků.Ve volném čase Doležalová hodně nosí džíny. Chválíme modrobílou kombinaci na kabelce a džínách. Kabelka celý jednoduchý outfit krásně oživila. Kláře sluší i maxi šaty. Tyto s odhalenými rameny působí velmi sexy. Co bychom trochu vytknuli jsou zlaté tenisky, které působí lacině. Tomuto outfitu není co vytknout. Skvěle sladěné barvy - modrá a bílá nikdy nezklamou. Dobrá volba na volnočasového oblečení.+ 12 fotek+ 13 fotek

Moderátorka Klára Doležalová je již stálicí na televizních obrazovkách. Ve dvojici s Karlem Voříškem představuje jednu z tváří hlavních zpráv na CNN Prima News. Pojďme se tedy podívat na módní styl této oblíbené moderátorky.

Klára Trousilová
Klára Trousilová 21. 05. 2020 09:00

Klára se kvůli své práci musí neustále udržovat v dobré formě. A to se jí daří. Důkazem může být její skvělá postava, kterou pravidelně trápí v posilovně. Nezanedbává ani péči o pleť, která pravidelným líčením dostává pořádně zabrat. Čištění pleti ráno a večer považuje za samozřejmost.

Raději moderování než hraní

Doležalová pochází z umělecké rodiny, ona sama vystudovala Vyšší odbornou školu hereckou. Po několika hereckých angažmá se raději vrhla na moderování. První zkušenosti sbírala v České televizi, kde tvořila moderátorskou dvojici s Markem Ebenem. Sedm let také pracovala jako programová hlasatelka. Po ČT působila nějakou dobu na Nově a od roku 2013 ji můžete vídat na Primě, kde ve dvojici s Karlem Voříškem moderuje hlavní zpravodajskou relaci. Mimo televizi se věnuje moderování různých charitativních či společenských akcí, mezi něž patří například Muž roku.

Záliba v módě

Klára také prozradila, že módní trendy sleduje. Na stylu jejího oblékání je to rozhodně vidět, a tak se žádných velkých přešlapů ani nedopouští. Mezi její oblíbené návrháře se řadí Beáta Rajská, jejíž šaty nosí hlavně na velké společenské události. Co se týče moderování třeba Muže roku, tam je věrná návrhářce Valentině Armandi, která ji na tuto akci pravidelně obléká. Doležalová přiznala, že se její šatník skládá z oblečení od různých módních značek.

Šatník plný značek

Jelikož má módu velmi ráda, ví, kam v Praze vyrazit pro ten nejlepší kousek, který jí hned padne. Klářin šatník tvoří takové značky jako je Lacoste, Ralph Lauren, Tommy Hilfiger či Dolce&Gabbana. Jako velká fanynka módy si z dovolených jako suvenýry vozí oblečení.

Moderátorka je dvacet let vdaná za srbského podnikatele Miodraga Maksimoviče, se kterým má dvě dcery. Doležalová na něj prozradila, že mezi jeho velké záliby taktéž patří móda. A tak se někdy stává, že jí nějaký ten kousek pořídí manžel. Výhodou je, že se umí trefit do jejího vkusu a velikosti.

NA MÓDNÍ STYL KLÁRY DOLEŽALOVÉ SE PODÍVEJTE DO NAŠÍ GALERIE:

Dcera Michaely Gemrotové prodělala před narozením krvácení do mozku: Prognóza byla hrozná, ale dělá obrovské pokroky

Dcera Michaely Gemrotové prodělala před narozením krvácení do mozku: Prognóza byla hrozná, ale dělá obrovské pokroky

Související články

Další články