Sportovní film Zpátky ve hře: Poslední role Clinta Eastwooda, Sandra Bullock odmítla hrát jeho dceru

Drama ze sportovního prostředí z roku 2012 s Clintem Eastwoodem v hlavní roli.
Zdroj: TV Nova
Drama ze sportovního prostředí z roku 2012 s Clintem Eastwoodem v hlavní roli.Gus Lobel byl po desetiletí jedním z nejlepších hledačů baseballových talentů, avšak přes veškerou snahu cítí, že stárne. Vedení Atlanty Braves začíná zpochybňovat jeho úsudek. Musí jim dokázat, že je schopen přizpůsobit se novým technologiím ve výběru talentů a oťuknout nového pálkaře Boa.+ 4 fotky+ 5 fotek

Drama ze sportovního prostředí vypráví o muži, který celý svůj život zasvětil baseballu. Gus Lobel býval léta špičkovým hledačem baseballových talentů, teď se ale začíná ozývat věk a on má jít do penze. Příští zápas bude zřejmě poslední v Gusově kariéře a on odmítá jenom přihlížet.

Petra Járková
Petra Járková 31. 03. 2020 16:00

Vedení týmu Atlanta Braves se domnívá, že hledač talentů Gus má ta nejlepší léta už za sebou a je čas ho vyměnit. On se s tím ale nehodlá smířit a vyrazí do boje. Pomoci se mu snaží dcera Mickey, nadějná právnička, která dá kvůli otci všanc svou kariéru.

Poslední role

Clint Eastwood původně uvedl, že role ve filmu Gran Torino měla být jeho poslední. Filmaři ho ale přemluvili a on přijal roli i v tomto snímku.

Justin Timberlake

Gusova konkurenta, který pošilhává po Gusově práci i po Mickey, si v poutavém příběhu zahrál zpěvák Justin Timberlake.

Spolupráce otce a syna

Ve filmu se objevuje i Scott Eastwood, syn Clinta Eastwooda, který se svým otcem spolupracoval již po čtvrté a je jisté, že jim to svědčí.  Je to od roku 1993 první film, ve kterém se Clint Eastwood objevil a současně jej nerežíroval.

Výběr hereček

Do role dcery hlavní postavy, kterou si zahrál Clint Eastwood, byly vybrány tři herečky, a to v pořadí Sandra Bullock, Amy Adams a Reese Witherspoon. Sandra Bullock nabídku odmítla z časových důvodu, tak byla role nabídnuta Adamsové, která přijala a na Witherspoon se tím pádem nedostalo.

NA SNÍMKY Z FILMU ZPÁTKY VE HŘE SE PODÍVEJTE DO GALERIE:

NA SPORTOVNÍ FILM ZPÁTKY VE HŘE SE PODÍVEJTE DNES VEČER OD 20 HODIN NA NOVA CINEMA

Dcera Michaely Gemrotové prodělala před narozením krvácení do mozku: Prognóza byla hrozná, ale dělá obrovské pokroky

Dcera Michaely Gemrotové prodělala před narozením krvácení do mozku: Prognóza byla hrozná, ale dělá obrovské pokroky

Související články

Další články