Trable s vypadávajícími vlasy? Christina Aguilera používá jeden speciální trik

Trable s vypadávajícími vlasy? Christina Aguilera používá jeden speciální trik
Zdroj: Showpix.cz

Americká zpěvačka Christina Aguilera (39) patří k nejslavnějším platinovým blondýnkám. Kvůli častému odbarvování ji však trápí běžný problém žen - zničené a řídnoucí vlasy. Trpíte tím také? Možná vám pomohou její vlasové fígle...

Zuzana Shilla Nováková
Zuzana Shilla Nováková 13. 11. 2020 09:01

Platinová blondýna se zničenými vlasy

Christina Aguilera je blond od nepaměti, tedy kromě jedné éry, kdy se na čas proměnila v černovlásku. Nevypadala tehdy vůbec zle, ale coby blondýnka se prý prostě cítí lépe. Má to ale háček: Christina nesnáší tmavé odrosty, a tak jí časté odbarvování zničilo už ne tak husté vlasy. Začaly jí postupně vypadávat.

Jak je zachránila? Na domácí zdravé masky si podle svých slov na Instagramu bohužel netroufne, přesto jí pomohla "příroda". Vlasy dala zase do pořádku pomocí masky z býčích žláz. Tu lze běžně pořídit i u nás, je cenově nenáročná a skutečně se postará o opětovnou hustotu vašich vlasů. Nutná je nicméně pravidelná aplikace, jejíž účinek ještě znásobíte obyčejným sáčkem. Tím si vlasy na půl hodinky přikryjete, aby se maska zapařila.

 

Zobrazit příspěvek na Instagramu

 

Příspěvek sdílený Christina Aguilera (@xtina),

Šetrná péče dětských šampónů

Christina má i další vlasové fígle. Svěřila se, že kromě masky z býčích žláz používá i dětský šampon své dcery. Malá Summer Rain (v překladu Letní déšť, pozn. red.), která přišla na svět císařským řezem před pěti lety, má jemné vlásky díky šamponu bez sulfátů. A maminka ho miluje také.

Jednou měsíčně pak Christina používá ještě newyorskou vlasovou masku Redken Blonde Idol nebo keratinovou masku Schwarzkopf (Blondme Keratin Restore). Takže překvapivě nic drahého, ale kdo ví, co jí k tomu nanáší na vlasy její dvorní kadeřnice Priscilla Valles, která se mimochodem stará o prodlouženou hřívu celé řadě celebrit.

Od vlasů nakonec odběhneme k jedné perličce, a sice pleť si Christina čistí za pomocí dětských vlhčených ubrousků! Děláte to také?

Vendula Pizingerová promluvila o těhotenství ve 48 letech: Lidé mi přáli postižené dítě a smrt

Vendula Pizingerová promluvila o těhotenství ve 48 letech: Lidé mi přáli postižené dítě a smrt

Související články

Další články