Pleť jako ve dvaceti: Zapomeňte na vrásky a stárnutí, stačí používat ty správné pomocníky

maska, pleť
Zdroj: Freepik.com

Stejně tak jako stárneme my, stárne i naše pokožka. Je úplně jiné, starat se o pleť ve dvaceti, kdy stačí pečlivě odličovat a namazat krémem nebo ve čtyřiceti, kdy se začínají objevovat vrásky a první známky stárnutí. Jak o ni pečovat, vyživovat ji a dodat jí mladistvý elán?

Speciální projekt
Speciální projekt 09. 11. 2020 10:10

S přibývajícím věkem ztrácí pokožka přirozený jas a lesk. Také se zhoršuje její schopnost zadržovat vodu a zvyšuje se míra propustnosti škodlivých látek. Ubývá kolagenu a elastinu, ztrácí pevnost a pružnost, a také přibývají vrásky.

Není tedy na co čekat, nazrál ten správný čas jí věnovat takovou pozornost, jakou si zaslouží, aby vám to ve stáří vrátila i s úroky. Podívejte se na to nejlepší, co můžete v souvislosti s péčí o zdraví a krásu pleti využít.

Elixír mládí

Inca Collagen

Elixír mládí, jak se kolagenu často říká, v lidském těle působí jako pojivo - lepidlo buněk, které zajišťuje pružnost kloubům, komplexní bílkovina, která vyhlazuje, spojuje, zpevňuje pokožku a také slouží jako živina pro vlasy či nehty. Je nezbytné jej dodat tělu ve správné formě, ideálně takové, která se nejvíc podobá našemu lidskému kolagenu. Tekutý kolagen se nejefektivněji vstřebává. Hledejte čistý mořský bio-aktivní kolagen, jenž je nejvíce podobný lidskému kolagenu a naše tělo s ním dokáže pracovat jako s vlastním. Vyzkoušejte například ověřený český Inca Collagen, na který vsadili mnohé ženy a má skvělé recenze. Získejte teď výhodný vánoční  dárkový balíček kolagenové kúry od Inca Collagen. Jednak se tři měsíce s kolagenem doporučují jako dostatečný čas, aby měl šanci zaúčinkovat a projevit se. Dostanete tři balení Inca Collagenu, tři vitamíny C s dopravou zdarma, plus dárek navíc.

Kozí anti-age péče

Capri

Kozí mléko, tvaroh, syrovátka, máslo i kolostrum jsou bohaté na aminokyseliny, hydratační látky a minerály. V kombinaci se surovinami mořského původu a rostlinnými extrakty na pleť působí až zázračně. Česká kozí Kosmetika Capri a její luxusní řada PLATINE značky Le Chaton pokožku bohatě vyživí a má i silný anti-aging efekt. Proto jsou účinky při pravidelném používání vidět již po 14 dnech. V této luxusní řadě najdete: Noční omlazující masku Platine M, jedná se o velmi aktivní, gelovou masku s vypínajícím účinkem. Noční olejové sérum s kyselinou hyaluronovou Platine N, které aktivuje regeneraci a pleť zanechá jemnou a hedvábnou. Pleťové sérum pro náročnou pleť Platine S s obsahem BIO kolostra, které zpomaluje stárnutí pleti. Multikorekční denní krém pro sjednocení pleti Platine K s aktivními látkami, které prostupují do nejhlubších vrstev pokožky, a tím pádem dokáží předcházet vráskám, či zjemnit již vzniklé. Nejen řadu PLATINE najdete na e-shop: www.kosmetikacapri.cz, který v současné době poskytuje dopravu zdarma.

Zvlhčování pokožky

Gavri

Trápí vás v bytě suchý vzduch a špatně se vám dýchá? Pak si buďte jisti, že touto nepohodou trpí i vaše pokožka, která potřebuje vlhčí vzduch. Ten však nesmí být ani příliš vysoký, aby nedocházelo k množení bakterií a plísní, ani příliš nízký, aby právě nedráždil ke kašli a nevysušoval pokožku. Tuto vyváženost vám zajistí kvalitní zvlhčovač vzduchu.  Experti na lidské zdraví obvykle doporučují, aby se v obytných zařízeních vlhkost pohybovala mezi 40% - 60%. Jakmile hodnota relativní vlhkosti klesne pod 40%, nejspíš začnete pociťovat lehké obtíže jako dráždění ke kašli, vysychající pokožku, zhoršenou kvalitu spánku a další. Nejčastěji k tomu navíc dochází v zimě, kdy se vzduch vysušuje rychleji kvůli topení. Pokud naopak doma trpíte nadměrnou vlhkostí, problém vyřešte za pomoci odvlhčovače vzduchu a nejen alergici ocení čističku vzduchu s hepa filtrem, která by byla v dnešní době praktickým vánočním dárkem.

Podzimní supervitamín

Naturevia

V ponurých podzimních dnech, pro naše tělo i pokožku velmi důležitý dostatečný přísun vitamínu D, který naše tělo získává ze sluníčka. Má totiž komplexní vliv na náš organismus a zdraví. Jeho pozitivní účinky prokázala celá řada vědeckých studií. Déčko posiluje imunitní systém, zpevňuje kosti, snižuje riziko vzniku kardiovaskulárních i nádorových onemocnění. Pomáhá také předcházet Alzheimerově nemoci, roztroušené skleróze nebo diabetu. Dostatek déčka je velmi důležitý i pro těhotné ženy a správný vývoj plodu. Přesto většině z nás chybí. Podle statistik ho má během zimních měsíců dostatek jen jedno procento dospělých Čechů. To ale naštěstí můžeme snadno změnit s doplňkem stravy Naturevia Vitamin D3-Efekt 400 IU kapky. Jde o čistý vitamin D v olivovém oleji, který je určený pro celou rodinu. Tedy můžete jej podávat kojencům, sami jej užívat a vhod přijde jistě i babičce s dědou. Díky tomu, že je přípravek ve formě kapek, tak má jednoduché a pohodlné dávkování.

Minerály pro krásu a péči

Svět minerálů

Wellness centra jsou zavřená, udělejte si tedy beauty relaxační den doma! Stačí si jen pořídit ty správné produkty. Ideální jsou například masážní válečky z růženínu. Ten dokonale uvolňuje bloky, předává energii a podporuje vnitřní krásu. Díky masáži válečkem z růženínu stimulujete krevní oběh a snižujete otoky.  Ideální je především na obličejové partie. Použijte ho tak, že na tvář nanesete krém a poté masírujete válečkem. Díky tomu se krém lépe vstřebá a dochází k vyhlazení vrásek i uvolnění svalů. Taková masáž navíc pomáhá potlačovat emoce a stres, pomáhá projevovat city a dává sílu odpouštět. Také má pozitivní účinek na ledviny, krevní tlak a odvádí přebytečné tekutiny a škodlivé látky z těla. Na eshopu Svět minerálů naleznete i jiné relaxační předměty z minerálů, které s vaší pletí dokážou zázraky.

 

Dcera Michaely Gemrotové prodělala před narozením krvácení do mozku: Prognóza byla hrozná, ale dělá obrovské pokroky

Dcera Michaely Gemrotové prodělala před narozením krvácení do mozku: Prognóza byla hrozná, ale dělá obrovské pokroky

Související články

Další články