Nestydí se ani trošku: Víc než jen odhalené přednosti v českém i světovém filmu

Nestydí se ani trošku: Víc než jen odhalené přednosti v českém i světovém filmu
Zdroj: Showpix.cz/koláž Lifee.cz

Jsou mladé (alespoň některé) a krásné (všechny), svět jim leží u nohou. Mají talent a k tomu ještě odvahu odložit si a ukázat své tělo na kameru. Některé to udělají jen s velkým sebezapřením a jiné s tím nemají problém. Pokaždé je to ale hezké podívání.

Jana Šulcová
Jana Šulcová 24. 11. 2020 09:00

Nahota ve filmu nás už dnes nepřekvapuje. Úplně jinak tomu ale bylo v době první republiky, kdy Adina Mandlová ve filmu Šťastnou cestu režiséra Otakara Vávry ukázala své perfektní a pevné poprsí. To byl tenkrát skandál...

Nahota už nepřekvapí

Dnešním hvězdám už jen ukázat bradavky nestačí. Pokud se nejedná o prudérní hollywoodskou produkci, kde i sex probíhá v podprsence, některé filmy, které se v televizi pouští před desátou hodinou, by ještě v osmdesátých letech platily za bezmála pornografii. Jen si vzpomeňte na tu odvážnou scénu, kdy Jiřině Švorcové byla vidět nahá ramena poté, co si konečně užila s Petrem Haničincem v seriálu Žena za pultem. Každopádně je naštěstí u nás i v zahraničí stále dost hereček, které se na povel režiséra svléknou do naha.

 

Zobrazit příspěvek na Instagramu

 

Příspěvek sdílený Berenika Kohoutová (@berenika_off)

Berenika Kohoutová je asi nejmladší z naší přehlídky. Také toho zatím nejméně natočila, ale i ona si už stihla střihnout pořádně ostré záběry, jako je například scéna v seriálu Dabing Street. Však se také nemá za co stydět, její hrudník zdobí pevná ňadra.

 

Zobrazit příspěvek na Instagramu

 

Příspěvek sdílený Alice Bendová (@alice_bendova_official)

Jednou z nejatraktivnějších českých hereček je bezesporu Alice Bendová. Však jsme se o tom mohli přesvědčit například ve filmu Báječná léta pod psa. Ona sama nahotu za nic pobuřujícího nepovažuje a ví se o ní, že je vyznavačkou nudismu, tedy koupání bez plavek.

 

Zobrazit příspěvek na Instagramu

 

Příspěvek sdílený Vica Kerekes (@kerekes_vica)

Neskutečně sexy je zrzka Vica Kerekes. Po tom, co jsme mohli vidět ve filmech Muži v pokušení, Nestyda či Krycí jméno Holec anebo v seriálu Nesmrtelní, se nedivíme, že po ní režiséři tak často požadují, aby si odložila. Má se prostě čím pochlubit.

 

Zobrazit příspěvek na Instagramu

 

Příspěvek sdílený Halle Berry (@halleberry)

První afroamerická držitelka Oscara Halle Berry ukázala mnohem víc už v bondovce Dnes neumírej. Tenkrát jí to neskutečně seklo, to ale bylo před téměř dvaceti lety. Mezitím natočila ještě další filmy, ve kterých jsme ji mohli obdivovat tak, jak ji pánbůh stvořil, například Operace Hacker, Catwoman či  Ples příšer. Tahle hvězda se ale nemusí obávat svléknout ani dnes, ostatně před nějakým časem nažhavila své fanoušky hodně zajímavou fotkou, na které toho moc oblečeného neměla.

 

Zobrazit příspěvek na Instagramu

 

Příspěvek sdílený Kate Winslet (@kate.winslet.official)

Oscarová herečka Kate Winslet si s nahotou také těžkou hlavu nedělá. Alespoň kousek z ní můžeme vidět snad v každém filmu, který natočila. Určitě jste ji nepřehlédli ve fenomenálním filmu Titanic. Svlékala se ale i v jiných snímcích, a to například ve filmech Předčítač, Jude nebo Jako malé děti.

 

Zobrazit příspěvek na Instagramu

 

Příspěvek sdílený Demi Moore (@demimoore)

Americká herečka Demi Moore má opravdu co ukázat. Nejenom filmoví znalci budou znát její Striptýz, Neslušný návrh nebo Šarlatové písmeno. Kromě toho se mnohokrát úplně nahá i fotila. Byla to právě Demi, která šokovala, když se v roce 1991 nechala vyfotit ve vysokém stupni těhotenství na titulní stránku časopisu Vanity Fair. Od té doby ji snad všechny nastávající matky chtějí napodobit. Ale Demi byla první.

Český Ken Robert Paulat: Syna Andrease mi porodila náhradní matka, čekal jsem rok na dárkyni vajíčka

Český Ken Robert Paulat: Syna Andrease mi porodila náhradní matka, čekal jsem rok na dárkyni vajíčka

Související články

Další články