Scarlett Johansson: Nejkrásnější a nejdražší herečka světa vyměnila herce a zpěváky za komika. Jaké je její třetí manželství?

Scarlett Johansson: Nejkrásnější a nejdražší herečka světa vyměnila herce a zpěváky za komika. Jaké je její třetí manželství?
Zdroj: Showpix.cz
Univerzální herečka. Umí excelovat v melancholickém dramatu, komedii i jako superhrdinka.
Stala se inspirací hitu I Kissed A Girl od Katy Perry.
Nesnáší, když lidé zkracují její jméno na ScarJo.
Z druhého manželství má dceru Rose.
+ 2 fotky+ 3 fotky

Herečka Scarlett Johansson slaví 36. narozeniny. Její kariéra je vskutku pohádková, ale jak to má v soukromém životě? Není žádným tajemstvím, že vystřídala řadu partnerů. Také byla již dvakrát vdaná. Minulý rok se konala třetí svatba v pořadí. Vydrží jí to?

Kamil Šivák
Kamil Šivák 22. 11. 2020 08:00

Scarlett Johansson se narodila 22. listopadu 1984 v New Yorku. Je to americká zpěvačka a herečka. Svůj debut si odbyla ve filmu Všude dobře, doma nejlíp. Získala cenu BAFTA, César i Tony. Jejím současným manželem je komik Colin Jost. Má dceru Rose.

Mladší i starší

Předtím, než se Scarlett dostala takzvaně pod čepec, nebyla žádnou světicí, která v koutě čeká na svého milovaného. Během natáčení thrilleru Černá Dahlia se seznámila s hercem Joshem Hartnettem. Jejich vztah neměl dlouhého trvání. Měli se rádi a zažili spoustu zábavy, ani jeden z nich však nebyl připravený na to, že by měli být spolu delší dobu.

Přízeň, a hlavně srdce Johansson si získal i výrazně starší Sean Penn. Zamilovaný pár odjel na dovolenou do Mexika. Zpět se vrátili jako nezadaní lidé. Poté, co se herečka objevila v klipu zpěváka Justina Timberlaka, se spekulovalo o tom, že je to její nový partner. Tatáž situace se opakovala i s frontmanem kapely 30 Seconds to Mars Jaredem Letem. Opět šlo o fámu, že by mělo jít o regulérní vztah.

Má ráda soukromé obřady

Zdálo by se, že si hvězda jejího formátu potrpí na okázalé svatby, ale opak je pravdou. Scarlett preferuje soukromé a nenápadné obřady. Jejím prvním manželem se stal herec Ryan Reynolds. Svazek jim vydržel pouhé dva roky. Vše se snažili držet pod pokličkou. Rozchod zřejmě zapříčinilo přílišné pracovní nasazení a velká vzdálenost mezi oběma novomanžely.

Jako druhý se jejím vyvoleným stal francouzský novinář Romain Dauriac. Za necelý rok vztahu se mohla pochlubit zásnubním prstenem. Svatba opět proběhla v naprostém utajení. O dva roky později ale opět přišel na řadu rozchod a rozvodové papíry. K tomu se ještě přidaly tahanice o dceru, které již naštěstí skončily.

Problémy s monogamií

„Manželství je skvělá věc, ale nejsem si jistá, zda je v lidských silách zůstat celý život monogamní,“ přiznala herečka své obavy. „Přesto mám k tomuto svazku velkou úctu. Je to velmi romantická záležitost.“ Po těchto výrocích v časopise Playboy se herečka soustředila jen na práci a svou dceru.

Bez partnera však dlouho nevydržela. V roce 2017 se zamilovala do komika a tvůrce pořadu Saturday Night Live Colina Josta. Před měsícem se konala svatba. Jak se jí bude dařit v tomto manželství? Povede se jí v duchu přísloví do třetice všeho dobrého, anebo zjistí, že se na svého muže dívala skrze růžové brýle?

Zdroje informací:

Wikipedia.org: Scarlett Johansson

Mirror.co.uk: Scarlett Johansson

Dcera Michaely Gemrotové prodělala před narozením krvácení do mozku: Prognóza byla hrozná, ale dělá obrovské pokroky

Dcera Michaely Gemrotové prodělala před narozením krvácení do mozku: Prognóza byla hrozná, ale dělá obrovské pokroky

Související články

Další články