Fanoušci Cameron Diaz mají smůlu. Slavná herečka je v důchodu a filmy jí nechybí. Zato si užívá se svou dcerou

Fanoušci Cameron Diaz mají smůlu. Slavná herečka je v důchodu a filmy jí nechybí. Zato si užívá se svou dcerou
Zdroj: Wikimedia Commons, autor David Shankbone, CC BY 3.0

Cameron Diaz je oblíbená americká herečka a modelka. Sice už několik let nenatočila žádný film, přesto své fanoušky nezanedbává a je s nimi v kontaktu alespoň prostřednictvím Instagramu. Navíc si pořádně užívá svou největší životní roli, protože se jí nedávno narodila dcera Raddix a Cameron se tak v sedmačtyřiceti letech stala poprvé mámou.

Kateřina Sobolová
Kateřina Sobolová 23. 07. 2020 12:22

Být mámou je to, co známou herečku v současné době maximálně naplňuje. Ve videochatu s Jimmym Fallonem dokonce prozradila, že zůstat s dcerkou doma je pro ni skutečným nebem.

Cameron si svou roli užívá

Spolu s manželem, známým kytaristou kapely Good Charlotte, Benji Maddenem přivítali holčičku na svět 30. prosince loňského roku. „Moje dcera a manželka mě tolik naplňují vděčností. Každý den se cítím tak šťastný,“ svěřil se na svém Instagramu oblíbený hudebník.

Cameron, která dříve randila i s Justinem Timberlakem, si svou novou životní roli užívá plnými doušky. „Není to to stejné dítě, jako bylo včera. Včerejšek je doslova pryč, dneska je nový den a zítra bude nový den s úplně jiným dítětem,“ řekla rodačka z Kalifornie pro etonline.com. „Je to to nejlepší, co se nám mohlo přihodit. Jsme prostě tak šťastní,“ dodala.

Vrátí se Cameron Diaz na filmová plátna?

Cameron Diaz taky prozradila, že její dcera Raddix miluje muziku. „Když jdeme do auta, Benji si vezme nějakou afro-kubánskou hudbu, ona je v autosedačce a její malé nohy kopou okolo. Jo, to je moje holka“ řekla slavná herečka.

Fanoušci Cameron Diaz už taky s napětím čekají, kdy se hvězda Charlieho andílků, která si zahrála taky ve filmech Něco na té Mary je nebo Jedna za všechny, za což dostala Zlatou malinu, zase vrátí na filmová plátna. Ovšem kdo ví, jestli se toho ještě dočkají.

„Momentálně nebudu dělat další filmy," uvedla už dříve na Instagramu sedmačtyřicetiletá herečka. Cameron Diaz si poslední role střihla v roce 2014, kdy se objevila ve snímcích Annie nebo Sex Tape. O čtyři roky později pak ale prohlásila, že už je v důchodu a loni pro InStyle uvedla, že jí představení už nechybí.

Český Ken Robert Paulat: Syna Andrease mi porodila náhradní matka, čekal jsem rok na dárkyni vajíčka

Český Ken Robert Paulat: Syna Andrease mi porodila náhradní matka, čekal jsem rok na dárkyni vajíčka

Související články

Další články