Plastické krásky: Tyhle dámy se nechaly trošku vylepšit. Prospělo jim to?

Plastické krásky: Tyhle dámy se nechaly trošku vylepšit. Prospělo jim to?
Zdroj: Showpix.cz/koláž Lifee.cz

Čočka fotoaparátu je nelítostná. Odhalí i sebemenší nedostatek na kráse, kterého byste si normálně jen stěží všimli. A hvězdy živí mimo jiné i jejich tvář. Je proto logické, že se nechají sem tam „trošičku“ vylepšit. Opravdu to ale potřebovaly?

Jana Šulcová
Jana Šulcová 22. 11. 2020 09:00

Srovnat bambulku na nose, upravit pokleslá víčka anebo zkrotit odstávající ouška. To jsou drobné úpravy, které vylepší jinak dokonalý obličej. Z těch vizuálně drastičtějších, které mnohdy celebritě spíš uškodí, jmenujme odsátý tuk, botoxové injekce, lifting tváře či zvětšení prsou. Světové celebrity mají mnohdy permanentku do ordinace plastického chirurga, zahanbit se ale nenechají ani naše dámy.

 

Zobrazit příspěvek na Instagramu

 

Příspěvek sdílený Tereza Kostková (@terakost)

Tereza Kostková (44) má výhodu přirozené exotické krásy. Také ona však prošla drobnou úpravou, které jste si možná ani nevšimli. Trápily ji totiž „pytle“ pod očima, které jí propůjčovaly neustále unavený vhled. A i když je jinak zastánkyní přirozenosti a o svoji tvář pečuje jen pomocí krémů a dekorativní kosmetiky, odhodlala se pro tento drobný zákrok. A dobře udělala. Její pohled dnes má znovu jiskru.

Leona Machálková (53) se nikdy netajila tím, že si nechala upravit nos, se kterým nebyla spokojená. Trápil ji silný kořen nosu, hrbolek i bambulka na konci. Zákrok absolvovala dokonce několikrát. Estetická operace jí totiž poškodila nosní přepážku, což jí jako zpěvačce výrazně komplikovalo život. Jiné plastiky si zřejmě nedopřála, používá ale kvalitní antiage kosmetiku, která jí perfektně vypíná pleť.

 

Zobrazit příspěvek na Instagramu

 

Příspěvek sdílený Dara Rolins (@dararolins_vermi)

Dara Rolins (47) před měsícem přiznala další plastiku nosu. Těžko říct, kolikátý zákrok v pořadí to už byl, určitě ale má kromě nosu i prsní implantáty a obličej omlazený botoxem. Perfektní figuru má ale Dara poctivě vydřenou. Nicméně za své plastiky se nestydí a netají je. Říká, že jen dělá všechno pro to, aby byla sama se sebou spokojená.

 

Zobrazit příspěvek na Instagramu

 

Příspěvek sdílený Cameron Diaz (@camerondiaz)

Cameron Diaz (48) stárne s grácií. Ovšem i ona se snaží pomocí plastických chirurgů vypadat o trošku mladší. Třeba tím, že si nechala upravit dekolt, což při jejím věku je spíš logické. Hezké poprsí přece jenom v dekoltu vypadá lépe než povadlé. Změna jí prý výrazně zvedla sebevědomí, protože celý život měla košíčky velikosti 75 A.

 

Zobrazit příspěvek na Instagramu

 

Příspěvek sdílený Uma Thurman (@umathurman)

Uma Thurman (50) měla už před zákrokem krásnou a zajímavou tvář. Drobná plastika nosu jí rozhodně neuškodila. Takhle to ale nebylo vždycky. Svého času i ona měla tvář znetvořenou vlivem přemíry botoxu. Její strnulý výraz a absence vrásek okolí opravdu vyděsily. Jak je vidět, dnes již se jemných vrásek ve tváři tolik nebojí.

Zobrazit příspěvek na Instagramu

 

Příspěvek sdílený Gwyneth Paltrow (@gwynethpaltrow)

Gwyneth Paltrow (48) zásadně nepodstupuje žádné drastické operace, ale průběžně se nechává upravovat tak, aby její tvář působila přirozeně. A nám se zdá, že se jí to daří. Také ona si však nechala upravit poprsí, protože předtím měla malá a povislá prsa. Nakonec, proč ne, když nová velikost vypadá přirozeně.

Dcera Michaely Gemrotové prodělala před narozením krvácení do mozku: Prognóza byla hrozná, ale dělá obrovské pokroky

Dcera Michaely Gemrotové prodělala před narozením krvácení do mozku: Prognóza byla hrozná, ale dělá obrovské pokroky

Související články

Další články