Šárka (39): Anonym mě varoval, kde je můj manžel s milenkou. Šla jsem tam a byl to šok

Šárka (39): Anonym mě varoval, kde je můj manžel s milenkou. Šla jsem tam a byl to šok

Šárce jednoho dne někdo hodil do schránky dopis, ve kterém ji varoval, že ji manžel podvádí, a poradil jí, kde ho najde. Protože měli problémy, věřila tomu a na adresu šla. To, co se dozvěděla, ji ale šokovalo.

Tereza Procházková
Tereza Procházková 07. 11. 2020 18:00

Několikrát jsem měla chuť vám napsat svůj příběh, když tu čtu osudy čtenářek. Ale nechtěla jsem, aby mě v něm někdo poznal. Teď jsem se ale rozhodla, že to udělám, a beru to i jako formu terapie, kterou si po těch letech zasloužím. Stalo se to před devíti lety.

Měli jsme zase krizi

S Petrem jsme měli už několikátou krizi, protože on se nevěnoval našim dcerám (17 a 13), a já na ně byla tedy pořád sama. Jenže tehdy byly moc malé, Pavlínce bylo osm a Klárka měla čerstvě čtyři roky. Týden po oslavě Klárčiných narozenin, na kterou dorazil s tříhodinovým zpožděním, jsem našla ve schránce dopis.

Někdo o nich věděl

Když jsem ho otevřela, začala jsem se třást. „VÁŠ MANŽEL JE VÁM NEVĚRNÝ. KAŽDÝ ČTVRTEK CHODÍ…“ a byla tam uvedena adresa, jméno a čas. Hrozně jsem brečela a v první chvíli jsem chtěla zavolat Petrovi. Jenže se mi začaly vybavovat jeho přesčasy, hádky a nezájem o rodinu. Ten večer přišel pozdě a já dělala, že už spím. To bylo úterý. Ve středu ráno jsem odvezla holky do školy a školky a vzala si volno. Doma jsem na to myslela a rozhodla se, že tam půjdu.

Ve čtvrtek jsem volala Petrovi, kdy přijde z práce. Samozřejmě řekl, že se zdrží a přijde po osmé. V dopise stálo, že tam bývá od šesti do osmi. Nedokázala jsem ale narychlo sehnat hlídání, tak holky jely se mnou. Dojela jsem na sídliště a poprosila Pavlínku, aby dala pozor na Klárku, že budu hned zpět.

Představovala jsem si cokoliv, ale tohle ne

Náhoda byla, že zrovna vyšla paní s pejskem, tak jsem vešla do vchodu a hledala jméno na dveřích. Našla jsem ho a zazvonila, srdce mi málem vyskočilo z hrudi. Otevřela zhruba padesátiletá paní, a když jsem viděla Petrovy boty, šla jsem okamžitě dovnitř. „Kde je Petr?!“ vyštěkla jsem a nakoukla do jednoho pokoje, pak do druhého a poslední dveře byly ty správné.

Petr ležel v posteli s mladší ženou a oba ztuhli. Korunu tomu nasadila ta starší paní: „Měla jste si ho hlídat. Já jsem na dceru pyšná.“ Beze slov jsem odešla a doma mu sbalila věci a dala je ven. Ten večer stejně nepřijel a já druhý den nechala vyměnit zámek. Zřejmě začal bydlet v bytě matky jeho milenky. Bylo mi z nich zle a její slova, že je na dceru pyšná, mám v hlavě dodnes. Rozvod byl rychlý, pak jsem slyšela, že se vzali a zase rozvedli, protože ho podváděla. Já jsem podruhé vdaná a mám toho nejlepšího chlapa pod sluncem.

Text byl zpracován na základě skutečného příběhu, fotografie je jen ilustrační. Máte podobnou zkušenost? Svěřte se nám se svým příběhem, napište na redakce@lifee.cz.

Dcera Michaely Gemrotové prodělala před narozením krvácení do mozku: Prognóza byla hrozná, ale dělá obrovské pokroky

Dcera Michaely Gemrotové prodělala před narozením krvácení do mozku: Prognóza byla hrozná, ale dělá obrovské pokroky

Související články

Další články