Marie (27): Přítel vyžaduje, abych byla doma nahá, a roztahuje závěsy, ať nás každý vidí

Marie (27): Přítel vyžaduje, abych byla doma nahá, a roztahuje závěsy, ať nás každý vidí

Marie má velmi vášnivý vztah s přítelem Alešem. Ten po ní ale poslední dobou vyžaduje, aby doma chodila úplně nahá. To by jí nevadilo, jenže on u toho roztahuje závěsy a chce, aby je každý viděl.

Tereza Procházková
Tereza Procházková 06. 12. 2020 06:30

S Alešem máme už od začátku vášnivý vztah. On je velmi temperamentní a zatím pro něj žádná věc v posteli nebyla cizí. V tomto si dokonale vyhovujeme.

Nový požadavek

Nedávno přišel s tím, že by byl rád, abych doma chodila nahá. Nedělalo mi to problém. Doma máme teplíčko a ráda jsem odhodila podprsenku, ve které se stejně necítím dobře. On se na mě díval a chválil mě až do nebes.

Bylo to vzrušující

I když jsme měli hodně bohatý milostný život, nikdy jsem takto doma nechodila. V ložnici třeba ano, ale nikdy ne tak, že bych u toho vařila nebo jen tak ležela a dívala se na film. První dny se mi to ale zamlouvalo, bylo to vzrušující a pokaždé jsme se pomilovali, protože když jsem se rozvalila u televize, Aleš místo na film koukal na mě a nevydržel to. V teplákách by se na mě takto asi nevrhnul.

Jenže ani ne po týdnu jsem přišla domů, odhodila oblečení a dala si sprchu. Přišla jsem nahá do kuchyně a zděsila se, že jsou roztažené závěsy. Vzhledem k tomu, že bydlíme v prvním patře, bylo by všechno z ulice vidět. Navíc druhá okna máme do vnitrobloku a tam nám do okna zase vidí sousedé.

Aleš mě zastavil a poručil mi, že závěsy budou roztažené. „Necháme to chvíli takto, ano?“ Namítla jsem, že si dám tedy alespoň župan, ale to mi taky zakázal.

Je to asi úchylka

V celém bytě roztáhl závěsy a žaluzie a svlékl se. „Je to vzrušující. Něco nového. Víš, kolik lidí sem vidí?“ Oči mu úplně zářily. „Právě, vidí sem úplně všichni,“ namítla jsem. „No právě! Dělej jakoby nic.“ Pak mě uchlácholil, že jsem sexy a že mu každý může závidět, a pomilovali jsme se přímo na kuchyňské lince. Jestli nás někdo viděl, to netuším. Řekla jsem si, že to tedy pro jednou nebudu řešit, ale on to tak chce pořád.

Když jsme leželi u televize, bylo vidět, jak se z protějšího paneláku svítí a že kdosi vyšel na balkon. Aleš mě natočil tím směrem a dal mi nohy od sebe. „Prostě dělej, že se díváš na televizi,“ řekl. Snažila jsem se, ale nervózně jsem pořád sledovala, jestli se dívá naším směrem. Aleš mě po chvíli začal svádět a pak se to zase semlelo rychle. Ten pán stál pořád na balkoně. „Kdykoliv uvidíš někoho v okně nebo na balkoně, tak se ukážeš,“ poručil mi Aleš a v žádném případě ode mě nechtěl slyšet ne.

Mám velice smíšené pocity, když vím, že mě někdo pozoruje. Není mi to příjemné, ale jakmile mě Aleš začne hladit, zapomenu na to. Když jsem doma sama, tak to ale nedělám.

Text byl zpracován na základě skutečného příběhu, fotografie je jen ilustrační. Máte podobnou zkušenost? Svěřte se nám se svým příběhem, napište na redakce@lifee.cz.

Slovníček generace Z je plný zkratek: Etický hacker vysvětluje, co znamená THX, OFC nebo QR

Slovníček generace Z je plný zkratek: Etický hacker vysvětluje, co znamená THX, OFC nebo QR

Související články

Další články